Datum: 17/11/2019 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Schiervelde

Herbeleef Roeselare - Westerlo (2e klasse)

Volg de match tussen Roeselare en Westerlo live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 7 reacties...

Vooraf
Schiervelde is niet echt volgelopen voor de clash met KVC Westerlo. Als de Kemphanen winnen komen ze aan de leiding in de reguliere competitie.
19:58
Weinig verrassingen in de basiselftallen van beide teams. Holmes en Godwin krijgen een basisplaats van Grétarsson bij KSV Roeselare. Ozer staat terug onder de lat bij Westerlo. De snelle Vetokele en Abrahams moeten voorin opnieuw voor gevaar zorgen bij de Kemphanen.
1
Roeselare-Westerlo: 0-0
1
We zijn eraan begonnen!
Roeselare en Westerlo sluiten de eerste speeldag van de tweede periode af. Roeselare trekt meteen ten aanval.
2
Meteen een mooie kans voor KSV Roeselare. Naessens vindt Godwin Saviour en die test meteen Özer een eerste keer met een goeie knal.
5
Het is best een leuke aanvangsfase om te volgen. Westerlo neemt het initiatief meer en meer over.
10
Westerlo komt bijna op een vreemde manier op voorsprong. Vetokele krijgt de bal na een hoekschop nog knap met de hak voor doel. Naessens tikt de bal vervolgens met de knie richting eigen doel, maar Biebauw laat zich niet verrassen.
13

Goal
Doelpunt van Kurt Abrahams (Stephen Buyl)
Vetokele maakt zich sterk en blijft goed in balbezit. Hij speelt Stephen Buyl aan die Kurt Abrahams vindt en de bal in één tijd in doel knalt. Westerlo staat 0-1 voor.
16
Abrahams is helemaal losgeslagen na zijn doelpunt en maakt het de defensie van Roeselare moeilijk. Nu zet hij goed voor tot bij Vetokele, maar Biebauw is attent en doorziet het gevaar.
19

Goal
Doelpunt van Kurt Abrahams (Gilles Dewaele)
Het is de openingsfase van Kurt Abrahams want hij maakt nu al z'n tweede doelpunt. Dewaele legt de bal goed terug en Abrahams plaatst de bal opnieuw perfect in de hoek. Twee knappe doelpunten en Westerlo nu al op rozen!
25
Westerlo heeft z'n schaapjes nu al het droge en dat valt te merken. Het tempo is stevig gezakt en Roeselare lijkt voorlopig niet bij machte om iets terug te doen.
29
Wat een heerlijke steekbal van Van Eenoo! De centrale middenvelder bedient Buyl uitstekend die te veel tijd nodig heeft om af te werken.
33
Ook Roeselare komt dicht bij een doelpunt. Voet trapt na een hoekschop de bal van erg dichtbij op Özer. De West-Vlamingen willen zich weer in de match knokken.
35
Buyl geeft Bassani een duw na een duel. Beide spelers besluiten met een stevige handdruk. De intensiteit gaat in elk geval weer omhoog.
37
Gilles Dewaele is opnieuw bezig aan een secure wedstrijd op de rechtsback. Hij krijgt veel ruimte, maar zijn schot is te overhaast en gaat voorlangs.
39

Goal
Doelpunt van Igor Vetokele (Kurt Abrahams)
Igor Vetokele is bezig aan een prima wedstrijd. Het jeugdproduct van AA Gent staat opnieuw stevig en speelt kwelduivel Kurt Abrahams aan. Die blijft erg kalm en legt de bal terug op Vetokele die hem maar in het lege doel hoeft te schuiven. De wedstrijd is nu helemaal gespeeld.
42
Roeselare probeert wel zonder Özer echt in de problemen te brengen. Bassani zet laag voor, maar opnieuw staat er een verdediger in de weg.
44

Goal
Doelpunt van Jens Naessens (Saviour Amunde Godwin)
Roeselare keert kort voor de rust terug in de match. Vanbelle en Godwin combineren op de linkerkant. Die laatste zet voor tot bij Naessens en de aanvaller trapt de 1-3 binnen. Kan het na de pauze nog voor de thuisploeg?
45+1
Daar was al bijna de 1-4! Lukas Van Eenoo zet zich prima door en legt terug tot bij Abrahams. De Zuid-Afrikaan trapt dit keer op Biebauw.


Scheidsrechter
Rust
Roeselare - Westerlo: 1-3

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn begonnen aan de tweede helft
Ref Vermeiren fluit de tweede helft op gang. Kan Roeselare zijn achterstand nog goedmaken?
48
Het eerste gevaar is van de thuisploeg. Vanbelle schiet een vrije trap enkele meters over.
51
Naessens opent prima waardoor Nouri heel wat ruimte heeft op de rand van het strafschopgebied, maar het schot van de Fransman is echt onvoldoende.
54
Abdul Keita was wat onzichtbaar in de eerste periode, maar laat zich nu wel opmerken. Na een knappe dribbel enkele minuten geleden zet hij zich nu opnieuw prima door, zijn voorzet bereikt geen ploegmaat.
58
Westerlo komt een eerste keer dreigen in de tweede helft. Buyl zet uitstekend voor, maar Vetokele vergeet om zijn voet tegen de bal te zetten. Hier komt Roeselare erg goed weg.
59

Goal
Doelpunt van Renan Carvalho Areias (Wesley Vanbelle)
Westerlo vergeet om het af te maken en plots maakt Roeselare er aan de overkant 2-3 van. Renan trapt een goeie voorzet van Vanbelle in doel.
60
 Gele kaart voor Nermin Zolotić
Vetokele krijgt een stevige trap van Nermin Zolotic. De doelpuntenmaker lijkt stevig geraakt en blijft liggen.
62
Ook bankzitter Fumaca heeft een gele kaart gekregen bij Roeselare. Hij was het blijkbaar niet eens met de correcte beslissing van ref Vermeiren.
63
Roeselare komt nu echt wel opzetten. Het is opnieuw Naessens die het spel verdeelt, Saviour Godwin trapt na een goeie dribbel op Özer.
66

Goal
Doelpunt van Stephen Buyl (Gilles Dewaele)
Een leuke wedstrijd is het absoluut en Westerlo lijkt z'n schaapjes opnieuw op het droge te hebben. Dewaele komt opnieuw met een uitstekende voorzet en Buyl trapt knap binnen.
68

Goal
Doelpunt van Christian Brüls (Kurt Abrahams)
Roeselare mag een onwaarschijnlijke comeback nu toch echt wel vergeten. Brüls pikt de bal op na een poging van Abrahams en trapt die heerlijk binnen: 2-5.
71
Vervangen Amir Nouri
Ingevallen Esteban Casagolda


71
Vervangen Rodrigo Bassani da Cruz
Ingevallen Andrei da Silva Camargo


73
Grétarsson brengt met Casagolda en Andrei toch nog wat offensief geweld tussen de lijnen. Haalt het nog iets uit?
77
Brüls probeert het nog een keer, maar nu van iets verder. Het schot van de aanvallende middenvelder gaat een dikke meter naast.
82
Vervangen Kurt Abrahams
Ingevallen Christoffer Remmer

Abrahams krijgt een applauswissel. De Zuid-Afrikaan was onzichtbaar na een schitterende eerste periode.
84
 Gele kaart voor Bryan Van Den Bogaert

85
Vervangen Igor Vetokele
Ingevallen Sava Petrov


87
Vervangen Saviour Amunde Godwin
Ingevallen Marco Túlio Oliveira Lemos


88
Nog een kansje voor Westerlo. Dewaele kopt een voorzet een eindje naast.
88
Vervangen Stephen Buyl
Ingevallen Guillaume De Schryver


89
Tulio wil zich in die korte invalbeurt toch nog even laten zien. Hij zet goed voor, maar Casagolda kan niet genoeg kracht zetten achter zijn kopbal.
90

Goal
Doelpunt van Marco Túlio Oliveira Lemos (Nicolas Rommens)
Tulio laat zich ook nog zien. Hij kopt een voorzet van Rommens mooi voorbij Özer in doel.
90+2
We spelen nog drie minuten extra. Kan Roeselare de bal nog eens voorin krijgen?


Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.