Stadion: Daknam

Herbeleef Sporting Lokeren - Westerlo (2e klasse)

Volg de match tussen Sporting Lokeren en Westerlo live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 29 reacties...

De Boeck moest iets doen na de pandoering in Virton en grijpt drastisch in. Hij kiest voor het ervaren duo Van Damme - De Witte voor de verdediging en voert vijf wijzigingen door. Nieuw in de ploeg zijn: Hajric, Tirpan, Beridze, Ben Harush en De Jonghe. Peeters ziet geen enkele reden om zijn elf die vorige week Beerschot klopten te wijzigen.
1
Sporting Lokeren-Westerlo: 0-0
2
Lokeren trapt af
Wie gaat er aan de haal met de volle buit op Daknam? Co-leider Westerlo of rode lantaarn Lokeren?
4
Lokeren begint gretig aan de partij. Het probeert Westerlo meteen bij de keel te grijpen.
8
Van Eenoo kan voorzetten vanop de doellijn, maar de bal wordt onschadelijk gemaakt.
12
Na elf minuten hebben we nog geen doelgevaar gezien. Hopelijk is de studieronde nu voorbij.
15
Abrahams zoekt zijn maatje Petrov, maar de Serviër mist zijn controle. Inworp voor Sporting Lokeren.
17
Erg rustig begin van de match
Na ruim 17 minuten hebben beide ploegen nog niet veel memorabels op de mat gebracht. Als Lokeren en Westerlo voorlopig ergens in uitblinken, dan is het slordigheid.
20
Lokeren claimt een strafschop voor handspel, maar die eis lijkt onterecht.
21
De Schryver scoort, maar de vlag was al omhoog voor off-side.
24
Westerlo met de eerste kans
Brüls kan aanleggen van ver, maar er zit een been van een verdediger tussen. De fase gaat verder en Verhulst moet plat gaan op een kopbal van Petrov.
25
Filipovic moet een gevaarlijke pass in corner werken. Uit de hoekschop vloeit gaan gevaar voort.
28
De Kemphanen kamperen nu al even op de helft van de thuisploeg. Lokeren wordt achteruit gedrukt.
28

Goal
Doelpunt van Kurt Abrahams (Onbekend Onbekend)
Van Eenoo dwingt Verhulst tot een parade. Abrahams is goed gevolgd en duwt de 0-1 tegen de touwen.
30
Scherpe voorzet Dewaele. Niemand beroert de bal en Verhulst mag uittrappen.
31
Van Damme dwingt een eerste corner af voor Lokeren.
34

Owngoal
Owngoal van Maxime Biset: -
Tirpan verstuurt een voorzet naar de eerste paal en daar is Seth De Witte om de gelijkmaker binnen te koppen.
37
Hoekschop voor de Kamphanen, maar die is niet gevaarlijk.
40
Nog 5 minuten tot aan de rust. Trekt er iemand met een voorsprong de kleedkamer in. Intussen vliegt een poging van Dewaele ver over.
42
Amano probeert het met een vluchtschot. Te scherp.
45+1
Met 1-1 de kleedkamer in
De thuisploeg krijgt nog een hoekschop in de toegevoegde tijd. Doeltrap en we gaan rusten bij 1-1.
45+2
Correctie: bij de 1-1 was het niet De Witte die scoorde. Het was een eigen doelpunt van Biset.

Scheidsrechter
Rust
Sporting Lokeren - Westerlo: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt weer op Daknam
Dezelfde 22 namen beginnen aan de tweede helft.
50
De tweede helft kent net zoals de eerste een erg rustig begin.
51
Vrijschop Lokeren en Amano gaat achter de bal staan. Zijn knal gaat een dikke meter over de kooi van Özer.
53
Van Den Bogaert bregnt goed voor maar Petrov is niet goed gevolgd. In de herneming knalt Brüls naast.
56
Verhulst gooit zich op een voorzet van Dewaele. De bezoekers zorgen voor lichte, zij het toch meer dreiging dan Lokeren.
57
Dewaele krijgt een fikse uitbrander van ref Vermeiren, maar komt er zonder kaart vanaf.
59
Corner voor Westel. Voorlopig hebben die nog niet voor veel gevaar gezorgd. Nu wordt de bal opnieuw ontzet.
60
Filipovic gooit zich uitstekend voor een gevaarlijke knal!
61
Vervangen Jun Amano
Ingevallen Ahmed Said

64
Van Eenoo op de lat!
De middenvelder heeft voldoende tijd om zijn schot met links te wapenen en laat Verhukst kansloos. De lat staat hem bij.
65
De Westelse druk neemt toe. Corner voor de bezoekers en de uitfans laten zich horen. Abrahams' schot na de kort genomen hoekschop gaar over.
66
Vervangen Giorgi Beridze
Ingevallen Abdou Lahad Diakhaté

67
Opvallend: Diakathé staat klaar om in te vallen, maar heeft zijn scheenbeschermers niet aan.
69
Eerste vervanging bij Westerlo. Gboho komt Petrov aflossen.
71
Van Eenoo probeert het uit een scherpe hoek. Hoog over.
72
Twee spelers op de grond en het spel wordt even stilgelegd. Verzorgers van beide teams komen op het veld.
74
Counter voor Lokeren. Een voorzet van Tirpan belandt in hoekschop.
77
Vervangen Anel Hajrič
Ingevallen Thomas Nzinga Ngimbi

Lokeren kan nu geen vervangingen meer doen.
81
Vrijschop voor Lokeren en de torens gaan mee. Zal het dan zo gebeuren?
82
Van Damme knalt de bal via een omhaal binnen nadat Özer een hoge bal loste. De scheids kende het doelpunt toe maar kwam terug op zijn beslissing.