Volg de match tussen Eupen en STVV live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
15:05
Eupen-STVV 10 minuten later
Omdat er nog 3 supportersbussen van STVV onderweg zijn, zal de wedstrijd 10 minuten later starten.
1
Eupen - Sint-Truiden: 0-0
3
STVV zorgt voor de eerste aanval. Edmilson zet zich goed door op rechts, maar zijn voorzet wordt geblokkeerd.
4
Ook Taulemesse probeert het voor Eupen, maar hij wordt afgeblokt.
9
Achter het doel van Moris laten de STVV-supporters zich horen. Zij geloven volop in de winstkansen van hun team.
10
Na een luchtduel met Somé moet Ochoa even naar de kant met een gekloofde wenkbrauw.
12
Aoulad probeert het vanop afstand, maar Van Crombrugge gaat goed plat.

17
Voorlopig weinig kansen aan de Kehrweg. Twee nerveuze teams proberen vooral met de lange bal hun spitsen te bereiken.
18

Goal
Doelpunt van Anthony Bassey (Onbekend Onbekend)
Uit het niets komt de thuisploeg 1-0 voor. Bassey neemt een afvallende bal in 1 keer op de slof en verschalkt doelman Moris.
23
 Gele kaart voor Ibrahim SomĂ© Salombo

26
Een vrije trap van Aoulad wordt makkelijk pakt door Van Crombrugge. Met deze wapenfeiten moet STVV het vooralsnog stellen.
27
Somé wordt de diepte ingestuurd, maar Van Crombrugge is sneller op de bal dan de Congolees.
33
Schuin voor doel kan Edmilson aanleggen, maar hij schiet de wenkende kans over en naast. Hier had de Braziliaan meer mee moeten doen.
36
 Gele kaart voor Jonathan D'Ostillio

38
Goeie vrije trap van Schoofs, maar Aarab knikt de bal naast de kooi van Van Crombrugge.
42

Goal
Doelpunt van Diawandou Diagné Niang (Nils Schouterden)
Diagné kopt een precieze voorzet van Schouterden netjes in de verste hoek en brengt het Kehrwegstadion in extase!
45+1
Schouterden schiet de bal net naast het doel van Moris.
45+1
We krijgen 1 minuut extra tijd.

Scheidsrechter
Rust
Eupen - Sint-Truiden: 2-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
15:57
Eupen bij de rust virtueel in eerste klasse!
Eupen staat bij de rust op een comfortabele 1-0 voorsprong. Doordat er in Leuven voor de pauze geen doelpunten vielen, zijn de Oostkantonners op dit moment virtueel kampioen.
46
Vervangen Tortol Lumanza-Lembi
Ingevallen Joeri Dequevy

47
Aoulad mag vanop een mooie plaats een vrije trap nemen, maar zijn vizier staat niet op scherp. De bal gaat ruim over doel.
50

Goal
Doelpunt van Mohammed Aoulad (Onbekend Onbekend)
Somé wordt neergetrokken in de zestien. Strafschop oordeelt ref Laforge. Aoulad kent vanop de stip geen genade en brengt de bezoekers terug in de match!
54
Een strak schot van Lallemand gaat maar net over doel van Moris.
55
Dequevy komt net tekort om een voorzet van Edmilson richting doel te verlengen.
56
Vervangen Anthony Bassey
Ingevallen Samba Ndiaye

62
Edmilson schudt zijn belager van zich af op links, Van Crombrugge kan diens voorzet maar net op tijd wegboksen.
64
Vervangen Giel Deferm
Ingevallen Mehdi Lazaar

65
Dequevy is te verrast om een afvallende bal richting doel te schieten.
67
Vervangen Thierry Alain Florian Taulemesse
Ingevallen Manel ExpĂłsito Presseguer

68
STVV duwt de thuisploeg terug op eigen helft en blijft op zoek gaan naar de gelijkmaker.
69
Edmilson wordt neergehaald in de zestien. Een logische strafschop wordt echter niet gegeven.