ohlOH Leuven
lieLierse SK
Datum: 17/05/2015 16:30
Competitie: 2e - promotie
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: King Power at Den Dreef
OH Leuven kan reuzenstap naar eerste klasse zetten
OH Leuven kan reuzenstap naar eerste klasse zetten
Foto: © photonews

Lierse en OH Leuven maakten er donderdag een echte thriller van, met de bezoekers uit Leuven als verrassende winnaar. De terugwedstrijd wordt extra belangrijk: Lierse mag niet verliezen als het nog wil dromen van een verlengd avontuur in eerste klasse.

Bij OH Leuven hebben ze nieuwe moed getankt na de overwinning op een diefje op het Lisp. Lierse was eigenlijk de betere ploeg, maar verloor. En dus staan de Leuvenaars weer in polepositie.

Voor de eerste 250 supporters die in het wit gekleed afzakken naar de match ligt er alvast een Witte Hoegaarden te wachten. Bij OHL komt Reynaud terug uit schorsing, maar zijn Brouckaert en Tapoko geschorst.

Bij de Lierenaars zijn ze dan weer meesters in het rechtveren na een tegenslag en daar moeten ze ook nu terug in proberen te slagen. Een 0 op 6 tegen OHL zou nefast zijn voor de dromen om in eerste klasse te blijven.

Wat denkt u?

Een gokje van 60 euro bij UNIBET op winst van de thuisploeg kan je 120 euro opleveren. Geloof je nog in Lierke Plezierke? Dan kan je kans wagen je maar liefst 210 euro opleveren. Voetbalkrant.com zet je met deze LINK alvast op weg met een gratis wedtegoed.

Meer nieuws

2e - promotie

 Speeldag 1