Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Stedelijk Sportstadion
KVSK United verslaat tweedeklasser Visé
Niels Hendriks

KVSK United heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de Beker van België tenkoste van tweedeklasser Visé, het won met 3-1.

De thuisploeg begon zenuwachtig aan de wedstrijd en kwam binnen de eerste minuut twee keer goed weg. Daarna begon United de wedstrijd in handen te nemen en na een halfuur stonden de Limburgers verdiend met 2-0 voor na doelpunten van Haagdoren en Waligora. Vijf minuten voor rust kreeg United het even moeilijk nadat Visé de aansluitingstreffer scoorde maar het bleef bij 2-1.

Na de pauze probeerde Visé wel maar het kon United niet wegdrukken en het aanvalstrio van KVSK bleef razend gevaarlijk. Een kwartier voor het einde nam Marcos Pereira alle twijfel weg met zijn eerste officiële doelpunt voor KVSK.

In de vijfde ronde van de Beker van België neemt KVSK United het volgende zaterdag thuis op tegen reeksgenoot Kermt-Hasselt.