Herbeleef RWDM - OH Leuven (Beker van België)

Volg de match tussen RWDM en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
6
De match is ondertussen op gang gefloten onder een stralende zon. De thuisploeg moet het doen zonder topschutter De Camargo, Kargbo, Espartero en Theunis. Colpaert is wel terug van de trip naar Oekraïne met de beloften. Bij Leuven is iedereen fit. De bekendste namen zijn Samuel Remy en Sammy Greven, ex-Brussels.
12

Goal
Doelpunt van Bjorn Ruytinx (Onbekend Onbekend)
De bezoekers komen verrassend voor. Ruytinx kapt zich voorbij Colpaert en kan de bal nog net binnenglijden. Eerder hadden ze ook al gedreigd via een kopbal van Greven.
28
Brussels kan zich niet herstellen van de opdoffer. Enkel Christ Bruno kan even dreigen via vrije trap. Leuven heeft het betere van het spel voorlopig.
33
Opnieuw een kans voor de bezoekers uit Leuven. Eerst pakt Nijs een schot van Remy, ook de rebound van El Abbadi geraakt niet voorbij de Brusselse goalie.
40
Snelders scoort voor Brussels, maar zijn doelpunt wordt afgekeurd wegens buitenspel. Ook El Abbadi krijgt nog een kansje. Na een voorzet van Remy schiet hij vanuit een scherpe hoek hoog over.

Scheidsrechter
Rust
Beide ploegen gaan rusten met 0-1. Brussels zal in de tweede helft uit een ander vaatje moeten tappen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
47
De tweede helft is ondertussen begonnen. Beide ploegen zijn vooralsnog ongewijzigd.
51
Goeie kans voor Leuven. Na een verre inworp trapt opnieuw Ruytinx net naast.

Ingevallen Bjorn Ruytinx

De doelpuntenmaker wordt vervangen bij de bezoekers.
70
De thuisploeg kan zonder De Camargo amper kansen afdwingen. Een stunt lijkt in de maak.
77
Verder dan een flauw schotje van Haydock komt Brussels niet. Bij Leuven is de wil om te winnen groter.
80
Knappe actie van El Abbadi op links. Hij kan voorzetten, maar Remy knalt hoog over.
83
Vrije trap van Selemani aan de rand van het strafschopgebied. De bal gaat binnen, maar er werd een fout gemaakt op de bezoekende goalie. Tweede goal van Brussels die wordt afgekeurd.
86
Eindelijk een serieuze mogelijkheid voor Brussels. Een vrije trap van Selemani wordt door Berghmans schitterend gepareerd. De tijd dringt voor de thuisploeg.