Opnieuw veel ruimte achterin bij Gent. Nicholson mist zijn schot gelukkig voor de Buffalo's compleet.
Halfweg de eerste helft. Gent heeft het echt wel moeilijk hoor.
27
Nu ook Benavente met een uitgelezen kans, maar hij trapt half op zichzelf en zo weg kans.
30
Benavente nu met een kopbal. Bolat weet te redden, nieuwe corner voor de Carolo's.
32
Charleroi is echt de beste ploeg in deze eerste helft. Gent kreunt en staat 0-1 achter.
35
We kabbelen stilaan richting rust. De bezoekers blijven de betere ploeg voorlopig.
39
Toch wel wat bloed bij Arslanagic na een ferme botsing.

45
Nog drie minuten extra tijd. Vrije trap voor de thuisploeg, nu toch eens een kans.
45+3
En zo gaan we rusten met een 0-1 voor Charleroi.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt opnieuw.
48
Dan toch eens Gent! Fortuna met een schot, voorlangs!
52
Toch een iets beter Gent na de pauze. Echt gevaarlijk zijn ze voorlopig wel nog niet.
56
Tien minuten ver in de tweede helft. Benavente maakt er 0-2 van, maar er was al buitenspel van Nicholson in een voorafgaande fase.
60
Het spel gaat wat op en neer nu, de 0-2 en de 1-1 hangen beiden wat in de lucht.
63
Gent wil er nog iets van maken.
66
Yaremchuk met dé kans, maar hij kopt veel te centraal en zo weg kans ...
69
Halfweg de tweede helft blijft het wachten op een uitbraak aan zus of gene zijde.
72
 Gele kaart voor Mamadou Fall

72
Heel wat wissels en dergelijke. Komt er wat? Fall ook geel voor een vuile fout.

75
En dan plots de 1-1. Yaremchuk is de afwerker van dienst na een leuke aanval, deze keer wel.
79
Erop en erover? Het is nu Gent dat de lakens uitdeelt.
81

Goal
Doelpunt van Vadis Odjidja

83
Vadis - via de voet van Dessoleil weliswaar - met de 2-1!