Lebbeke KSK
Sp. Petegem
Datum: 19/11/2006 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Stadion SK Lebbeke
KSK Lebbeke houdt de punten thuis
Gentil Dossche
| 0 reacties
KSK Lebbeke houdt de punten thuis
Foto: © SC

    
Met de afgang van vorige week in gedachten wou SK Lebbeke alleszins de drie punten thuis houden. Was het vertoon aan de zwakke kant, Sparta Petegem bleek het slachtoffer van dienst.
 
De wedstrijd begon hoopgevend met een goal van Vermeir na een scrimmage. Van Oost draaide weg van Antoons, kwam alleen voor Berckmoes en liet de kans niet liggen. Theys probeerde met buitenkant voet. Decuypere speelde tekort terug op Berckmoes. Van Oost zat er tussen maar besloot op de voet van Berckmoes.
 
Een vallend schot van De Cooremeter was de eerste kans na rust. Op een hoekschop scoorde Antoons met een halve omhaal. Petegem drukte tevergeefs tegen een onkennelijk zwak Lebbeke waar pompen of verzuipen troef was.
 
KSK Lebbeke: Berckmoes, Dooremont, Antoons, Decuypere, Vermeir, Theys, Van Tongelen, Van Lokeren (81’ Van Baveghem), Rooms, Vertongen, Cornelis (74’ Van Den Abbeele)
 
Sparta Petegem: De Neve, Bollé, De Martelaere, De Rho, De Meulemeester, Heymans (70’ Verschuere), De Cooremeter, Colpaert, Van Oost, De Puydt (46’ Danneels), De Smet
 
Doelpunten: 4’ Vermeir 1-0, 11’ Van Oost 1-1, 50’ Antoons 2-1