Vrasene
Lebbeke KSK
Datum: 09/12/2006 19:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Gemeentelijk Stadion Vrasene
Vrasene deelt de punten met SK Lebbeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Vrasene deelt de punten met SK Lebbeke
Foto: © SC

    
Voor de 4de week op rij behaalde KFC Vrasene een gelijkspel. Ook KSK Lebbeke kon de reeks van 7 wedstrijden zonder nederlaag niet afbreken.
De eerste kans van de wedstrijd was voor de thuisploeg. Raaymakers kan alleen op doel afgaan, maar trapte de bal net naast. Lebbeke dreigde via Van Tongelen maar ook zijn schot miste de goede richting. Rond het kwartier was doelman Deck alert op een fraaie kopbal van Vermeir. Aan de overzijde knalde Raaymakers in het zijnet. Op het halfuur zette Verbeke de bal 
voor tot bij Raaymakers, maar die kopte op doelman Berckmoes. Even later opende Vrasene dan toch de score. Een voorzet van Verbeke werd door Van Elst via de paal in doel gewerkt (1-0).

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van Lebbeke, maar de vrije trap van Theys belandde over doel. Een ietsje later mocht Raaymakers alleen doorgaan. Hij werd gepakt binnen de 16 meter dus kreeg Vrasene een 
strafschop. Raaymakers zette zich zelf achter de bal, maar doelman Berckmoes redde met de voet. De rebound 
werd net naast gekopt. Lebbeke knokte zicht terug in de wedstrijd. Na een solo van Yves Van Lokeren stond de gelijkmaker op het scorebord (1-1). Vrasene dreigde via Van Elst, maar zijn schot ging in het zijnet. Raaymakers haalde nog eens een mooie actie uit de sloffen en schakelde drie man uit. Doelman Berckmoes gaf opnieuw geen krimp. Zo eindigde de wedstrijd dus op een 1-1 gelijkspel, hoewel Vrasene misschien wel iets meer verdiende.
Doelpunten: 33' Van Elst (1-0), 54' Van Lokeren (1-1)