Berlare
Vrasene
Datum: 04/02/2007 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Stadion SK Berlare
Vrasene walst over Berlare
Gentil Dossche
| 0 reacties
Vrasene walst over Berlare
Foto: © SC


Na het vrije weekend trok Vrasene deze keer naar SK Berlare. De bezoekers kwamen al snel op voorsprong maar de thuisploeg sloeg terug. Na een korte heropleving was bij Berlare het vet van de soep en won Vrasene met ruime 1-4 cijfers.
Al in de 5' wist Vrasene te scoren. Verbeke stuurde eerst Raaymakers diep. Die kapte zijn man uit en legde voor tot bij A. Janssens, die de 0-1 tegen de netten schoof. Maar de voorsprong was van korte duur. Ook de eerste kans voor Berlare was prijs. Na een uitgespeelde actie trapte Parewijck de gelijkmaker in doel (1-1). Vrasene reageerde in de 22' via Raaymakers, die volledig alleen op doelman Merckx af mocht gaan. De bezoekende spits liet zich de bal toch nog ontfutselen. Naarmate de wedstrijd vorderde had de ref steeds minder controle en dat mondde uit in een conflict. Al snel hierna kwamen de bezoekers terug op voorsprong. Nadat Raaymakers binnen de 16 meter neergetrokken werd kreeg Vrasene een strafschop, die omgezet werd door diezelfde Raaymakers (1-2).
Bleef Vrasene in de tweede helft de betere ploeg, toch was de eerste kans voor Berlare. Een ingestudeerde vrije trap belandde bij Herteleer, maar die trapte in de handen van doelman Deck. In de 63' weer Berlare. Vergucht kreeg een vrijgeleide naar doel, doch Vanderveken was sneller en ontzette de bal. Een minuut later langs de overkant kon Raaymakers zich vrijmaken van de verdedigers. Zijn schot werd uitstekend gered door Merckx. In de 67' kreeg Raaymakers weer een grote kans nadat hij de bal op een schoteltje toegespeeld kreeg door De Rechter, maar hij schoof de bal op Merckx. In de 72' kreeg Vrasene een vrije trap. Van Elst zette zich achter de bal en Vanderveken kopte de verlossende 1-3 via de grond in doel. In de 85' kreeg Vrasene nog maar eens een corner, via Van Elst. L. Janssens kopte naar doel en Vermeir stopte de bal met de hand. Een rode kaart dus en een tweede strafschop voor Vrasene. Deze werd zonder problemen in doel getrapt door Raaymakers. Een verdiende overwinning voor de bezoekers, die nu maar liefst 12 wedstrijden op rij niet meer verloren hebben !

Doelpunten: 5' A. Janssens (0-1), 12' Parewijck (1-1), 30' Raaymakers (1-2), 72' Vanderveken (1-3), 85' Raaymakers (1-4)