Vrasene
Eine
Datum: 21/04/2007 19:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Gemeentelijk Stadion Vrasene
Vrasene en Eine in evenwicht
Gentil Dossche
| 0 reacties
Vrasene en Eine in evenwicht
Foto: © SC

In de voorlaatste wedstrijd van het kampioenschap is Vrasene thuis tegen KWIK Eine niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel. Vrasene kwam voor de rust 2-0 voor, maar mede door het leidende trio kwam Eine terug tot 2-2 en eindigden beide ploegen met 10.
 
Al in de 1' kreeg Eine een mooie kans nadat Van De Sompel oog in oog kwam met doelman Deck, maar de bal belandde naast doel. Direct daarna langs de overkant trapte Van Elst over doel. In de 3' verstuurde D'Eer een goede lange pas tot bij Raaymakers, maar die trapte op doelman Meulewaeter. Op het kwartier weer Vrasene met een mooie één-twee tussen Van Elst en Raaymakers, maar die laatste trapte de bal hard over doel. In de 20' haalde Everaert uit met een hard laag schot, maar Meulewaeter lag goed plat. In de 35' schudde De Breucker een mooie actie uit de voeten, zette een één-twee op met Raaymakers en trapte de 1-0 tegen de touwen. Langs de overkant verspeelde G. Maes de bal aan Wellekens, maar die leverde een slechte eindpas, waardoor De Rijck op tijd kon ontzetten. In de 38' kreeg Vrasene enkele enorme kansen op rij. Een slechte voorzet van Romero werd door Raaymakers opnieuw voor doel gegooid richting Everaert. Die kopte staalhard op de bezoekende doelman, en ook in de rebound trapte Raaymakers op Meulewaeter. Net voor de rust lukte het toch voor Vrasene. Van Elst legde laag voor tot bij Raaymakers, die de bal mooi voorbij Meulewaeter stiftte (2-0).
In de tweede helft stond Vrasene al snel terug met de voeten op de grond. D'Eer werd neergehaald en viel met de hand op de bal, waarna de ref op aanwijzen van de lijnrechter een compleet onterechte strafschop toekende. Van De Sompel zorgde voor de aansluitingstreffer. En 2' later stond het zelfs gelijk. Een voorzet van Wellekens werd door Van De Sompel voorbij Deck in doel getrapt (2-2). Direct daarna langs de overkant werd Van Elst neergetrokken binnen de 16 meter, maar deze keer weigerde de ref onbegrijpelijk te fluiten. En in de 62' was het hek volledig van de dam. Nadat Ben Ahmed Raaymakers vasthield, probeerde deze zich los te werken, maar de lijnrechter had een "elleboog" gezien, waarna Raaymakers zich vroegtijdig kon gaan douchen. Hoewel Eine met een man meer speelde, was het toch Vrasene dat de betere ploeg bleef. A. Janssens kon zich in de 67' mooi vrij draaien en vrij op doel schieten, maar Meulewaeter had weinig moeite met het schot. In de 71' kopte Van Elst de bal door tot bij Gonzalez, maar die kwam net te laat om de bal voorbij Meulewaeter te tikken. 3' voor tijd werd ook Eine tot 10 man herleid nadat D. De Ridder zijn tweede gele kaart van de avond pakte. In de 93' kreeg Everaert nog dé kans op de overwinning nadat hij vrij op doel kon koppen, maar de bal belandde in de armen van de doelman.

Volgend weekend speelt Vrasene zijn laatste wedstrijd van het seizoen op het veld van SK Lebbeke. Ook dan zal beslist worden of ofwel Appelterre, Eeklo of Petegem de titel wint! Supporters op post!

Doelpunten:
35' De Breucker (1-0), 45' Raaymakers (2-0), 48' Van De Sompel (2-1), 50' Van De Sompel (2-2)