Appelterre-Eichem
Berlare
Datum: 24/09/2006 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Stadion KE Appelterre-Eichem
Appelterre stuurt Berlare wandelen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Appelterre stuurt Berlare wandelen
Foto: © SC

Deze wedstrijd vond doorgang op het terrein van Eendracht Appelterre, zodat de uitslag dient gelezen als Appelterre - Berlare = 3-1   
In een gelijkopgaande eerste helft kreeg Fonck de eerste kans maar hij kopte over. Aan de overkant was etienne attent om Peelman af te stoppen en maakte hij een penalty van Van Durme onschadelijk. De gasten klommen aan het halfuur dan toch op voorsprong dankzij een treffer van Paerewyck. De vreugde was van korte duur. De Saegher bracht met een afgeweken schot de bordjes opnieuw in evenwicht.
Na de pauze toonden de gasten zich de betere ploeg. Paerewyck en Vastenavondt vergaten te scoren. Fonck bracht zijn team definitief op voorsprong. In de slotfase nam De Saegher alle twijfels weg.
 
E. Appelterre: Detienne, Moulart, Vandenbrande, Fonck (80’ Van Den Houte), De Durpel, De Saegher (87’ Somers), Raspoet (56’ Hooge), Van Onsem, Berth, De Meyer en Cardon.
 
SK Berlare: Merckx, Van Durme, Boone (37’ De Backer), Vastenavondt, Van Damme, Vermeir, Peelman, Paerewyck, Herteleer, Van den Bergh en De Rechter.
 
Doelpunten: 30’ Paerewyck 0-1, 36’ De Saegher 1-1, 61’ Fonck 2-1 en 86’ De Saegher 3-1.
 
Rode kaart: 26’ Moulart