Terjoden-Welle
Kruibeke J.Vl.
Datum: 09/12/2007 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Sportpark Terjoden
8ste thuisoverwinning voor Terjoden-Welle
Gentil Dossche
| 0 reacties
8ste thuisoverwinning voor Terjoden-Welle
Foto: © SC

Terjoden-Welle sluit de heenronde af met een 8ste opeenvolgende thuisoverwinning en blijft Petegem op de huid zitten. JV Kruibeke kon nog wel even terugvechten maar moest dan plooien.

De thuisploeg zette meteen de toon met een goed schot van Gerdi De Meester. Even later kopte Yannick De Rouck over na een hoekschop van Tom De Smaele. De thuisploeg pakte uit met powerplay en drukte Kruibeke op de eigen helft. Jeroen De Backer mikte naast na een pass van Wouter Schouppe. Na twintig minuten was het dan toch raak. Gregory De Mol kopte zijn achtste treffer van het seizoen tegen de touwen. Kruibeke nam wat meer initiatief en kreeg een kans via Bjorn Mallentjer maar hij stuitte op een sterke Thierry De Jonge.
 
Na de pauze gingen de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er ook toen de ingevallen Glenn Verhulst binnen trapte. Terjoden-Welle, dat een schitterende thuisreputatie zonder puntenverlies opbouwde, ging op zoek naar de winnende goal. Die kwam er na een verre uittrap van De Jonge. Tom De Smaele nam de bal enig mooi op de slof en maakte zo zijn zevende van het seizoen. SKTW verzuimde in de slotfase via verschillende counters de kloof nog verder uit te diepen.
 
SK Terjoden-Welle: Thierry De Jonge, Gerdi De Meester, Yves Bellon, Jeroen De Backer, Nico Van Der Stock, Tom De Smaele ((85’ Tom De Swaef), Wouter Schouppe (63’ Geoffrey Poppe), Gregory De Mol, Werner Martens (k), Yannick De Rouck, Kjell Dooremont. Res: Jens Spitael, Michael Keymolen
 
JV. Kruibeke: Jurgen De Maayer, Davy Van Moortel, Steven Verstraeten, Pieter Mussely, Johan Segers, Ladi Kuye (67’ Ruben Kuppens), Pieter Van De Manacker, Bilal Abou Allal (30’ Glenn Verhulst), Nico Van Den Bossche, Noureddine Hamouch. Res: Wim Schelfout, Samir Amourachi
 
Doelpunten: 20’ Gregory De Mol 1-0; 54’ Glenn Verhulst 1-1; 75’ Tom De Smaele 2-1