Vrasene
FC Lebbeke
Datum: 14/10/2007 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Gemeentelijk Stadion Vrasene
Rapide al snel uitgeteld bij Vrasene
Gentil Dossche
| 0 reacties
Rapide al snel uitgeteld bij Vrasene
Foto: © SC


Ondanks een supersterke wedstrijd van zijn doelwachter ging Rapide Lebbeke al snel tegen het canvas bij KFC Vrasene. Nog voor het halfuur mepte de thuisploeg de bezoekers helemaal knock-out.
 
Wie niet zijn snelste verdediger op goudhaantje Kenny Raaymakers plakt vraagt om problemen en die kwamen er ook. Kenny werd diepgestuurd, liet Kevin Scheerlinckx ter plaatse en Rapide incasseerde een opdoffer (3’). Vrasene wierp zich direct op de hapklare brok en Tomas Suls had beide vuisten nodig op een vrije trap van Tim Van Elst (6’). Even later had de bezoekende goalie een supersave in huis op een kopbal van de Vrasense kapitein. Ook op het reboundschot van Bram Van Puymbroeck gaf Tomas geen krimp (9’). Een knappe plaatsbal van Raaymakers onderging hetzelfde lot (10’). Iets voorbij het kwartier stak Rapide de neus aan het venster. Bart Verhulst kon een voorzet van Kevin Trienpont onvoldoende kracht meegeven (18’). Kenny Raaymakers liet de bezoekende verdediging ter plaatse en trapte onhoudbaar binnen (20’). Aan de overzijde trapte Jeff De Visscher een voorzet op de rug van Christof De Breucker (26’). Ei zo na lukte Raaymakers een hattrick. Na Lebbeeks balverlies krulde hij het leder rakelings over de kruising (30’). Kenny probeerde het dan met een prachtige vrije trap maar opnieuw lag Suls in de weg (33’). Bij de daaropvolgende hoekschop devieerde David Verbeke de bal op de paal (34’). Met de rust in zicht kopte Lendert Puttemaneen voorzet van Tim Vierbergen tot bij Roel Van den Bergh. Met een superreflex haalde Michael Schaep de harde knal van onder de lat (43’).
 
Rapide kwam het snelste uit de startblokken en Kevin Trienpont trof de zijkant van de doelpaal (46’). Bram Van Puymbroeck liftte de bal nipt naast (47’). Ook Jonas Verhaegen miste de goede richting (48’). Vrasene benutte de counter ten volle en Bart Neve trapte de 3-0 droog binnen (64’). Andy Janssens viseerde het zijnet (67’). Doelman Schaep kon zijn klasse tonen op een vrijschop van Kevin Trienpont (70’). Siemen Verhaegen vond teveel verdedigende benen op zijn weg (78’). Kevin Trienpont knalde een voorzet in de handen van de thuisgoalie (79’). De blunderende scheidsrechter Vandenhaesevelde gaf Jonas Verhaegen een 2de gele kaart maar liet de speler staan. Assistent Eeckhout wees hem op de feiten en Rapide moest met 10 verder (82’). Tomas Suls werkte een loeier van Andy Janssens met beide vuisten weg (86’). Toen Bart Verhulst in de fout ging op Nereo Fauzia legde Tim Van Elst de eindscore vast van op de stip (87’).
 
Zondag aanstaande is Rapide gastheer voor Sint-Gillis-Waas. Vrasene gaat op bezoek bij JV Kruibeke.
 
KFC Vrasene: Michael Schaep, Glenn Maes, Andy Janssens, Tim Van Elst, Bram Van Puymbroeck (66’ Kenneth Bordui), Kenny Raaymakers (49’ Bart Neve), Nick Everaert, Christof De Breucker, Nico De Ryck, David Verbeke (84’ Nereo Fauzia), Christophe D’Eer. Res: Tom Marcelo
 
Rapide Lebbeke: Tomas Suls, Kevin Scheerlinckx (35’ Rosenilton Torres), Bart Verhulst, Jeff De Visscher, Steven Vereeken, Jonas Verhaegen, Tim Vierbergen, Koen Baetens, Roel Van den Bergh (63’ Peter Van Brempt), Lendert Putteman (76’ Siemen Verhaegen), Kevin Trienpont. Res: Ivan Parijs
 
Doelpunten: 3’ en 20’ Kenny Raaymakers 1-0 en 2-0; 64’ Bart Neve 3-0; 87’ Tim Van Elst 4-0 (pen)
 
Kaarten: geel: Everaert en D’Eer (KFCV); Scheerlinckx en Vierbergen (RCL). Rood (2x geel): Verhaegen Jonas (RCL)