Terjoden-Welle
Lovendegem
Datum: 21/10/2007 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Sportpark Terjoden
Glansloze zege voor Terjoden
Gentil Dossche
| 0 reacties
Glansloze zege voor Terjoden
Foto: © SC

De toeschouwers kregen een bijzonder lange studieronde voorgeschoteld. Beide ploegen maakten er een middenveldduel van.
 
Pas op het kwartier zette bezoeker Carlo Camilleri doelman Thierry De Jonge aan het werk. Het eerste gevaar voor de thuisploeg kwam van het hoofd van Glenn Van Den Branden. Twee misverstanden in de thuisverdediging zorgden bijna voor een bezoekende treffer maar zowel Camilleri als Ponnet raakten niet voorbij De Jonge. Op het halfuur ontsnapte Terjoden-Welle aan de achterstand toen Joerie Plaetevoet nipt over de lat kopte. Pas tegen het einde van de eerste helft ging Terjoden-Welle beter spelen, met een reuzenkans voor De Smaele als gevolg.
 
De tweede helft begon net als de eerste. Een voorzetschot van Camilleri werd door De Jonge in corner geduwd. Gelegenheidskapitein Jeroen De Backer kopte voor de thuisploeg net naast. Halfweg de tweede helft viel dan toch de beslissing. Wouter Schouppe zette zich goed door en knalde binnen. Terjoden-Welle kreeg nog de beste kans, de vrije trap van Joeri De Baeremaeker trof de lat.
 
SK Terjoden-Welle: Thierry De Jonge, Joeri De Baeremaeker, Glenn Van Den Branden, Wouter Schouppe (86’ Jens Gits), Gerdi De Meester, Yves Bellon, Jeroen De Backer, Nico Van Der Stock, Tom De Smaele, Gregory De Mol, Kjell Dooremont. Res: Jens Spitael, Michael Keymolen, David Pauwels.

KSK. Lovendegem: Peter De Paepe, Joerie Plaetevoet, Wesley Van Audenaerde, Steven Neyrinck, Christoph Dhont, Thomas Moerman, Carl VandenBussche, Tom Ponnet (59’Walid Dhakouani), Birgen Martens, Björn Sucaet (65’ Erik Canoot), Carlo Camilleri. Res: Cedric Van Heule, Bram De Baets

doelpunten: 66’ Wouter Schouppe 1-0