Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Gemeentelijk Sportterrein
Promovendus Bellem verrast Lovendegem
Gentil Dossche

Ondanks de zware kwetsuren bij een aantal kernspelers stuurde Bellem de bezoekers uit Lovendegem enigszins onverwacht met lege handen terug. De talrijke toeschouwers beleefden een mooie wedstrijd.

De thuisploeg nam een snelle start en bracht met goed voetbal de bezoekende verdediging in de problemen. Moerman was twee keer dicht bij de openingstreffer maar zijn schoten verdwenen voorlangs. Een kopbal van Lootens spatte op de deklat uiteen. Feys stuitte met een hard shot nadien op doelman De Paepe. In de 20’ scoorde Bellem dan toch. Op een voorzet van Vandevoorde kopte Vandenbussche in eigen doel.  Kort voor de rust zag het er voor de bezoekers slecht uit toen Madou zijn tweede geel pakte.

Met 10 man kwam Lovendegem beter in de wedstrijd en ging in de tweede helft op zoek naar de aansluitingstreffer. Doelman Brondeel stond echter pal op een shot van Vandenbussche en een poging van Vandesompel. Bellem kreeg kansen op de counter maar was onzuiver in de laatste pas. In de 70’ scoorde Bellem de 2-0 via een mooie combinatie Feys-Vanhee en Vanhee werkte koel af.  Amper vijf minuten later stond de eindscore op het bord na een combinatie Moerman-Feys. Ditmaal werkte Feys mooi af.