Lebbeke KSK
Voorde SV
Datum: 31/08/2008 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stadion SK Lebbeke
Lebbeke stuurt Voorde puntenloos terug
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lebbeke stuurt Voorde puntenloos terug
Foto: © SC

Was de eerste helft een maat voor niets, dan wettigde SK Lebbeke de zege na de rust. In amper acht minuten werden de bezoekers helemaal afgeslacht.

Met gelaten gezichten dropen de toeschouwers na de eerste helft af naar de kantine. Geen echte kansen en enorm veel balverlies aan beide kanten. Het kon dus alleen maar beter na de rust.
 
Nog binnen de eerste minuut lag het openingsdoelpunt tegen de touwen. Doelman De Jonge ging in de fout op Bousba en deze trapte de penalty zelf binnen. Even later stuitte Bousba op de bezoekende goalie. Bij het ingaan van het laatste halfuur ontbond Vermeir zijn duivels. Twee voorzetten van de ingevallen Van den Abbeele werden door de Lebbeekse goalgetter mooi benut. Tussenin had Berckmoes de aansluitingstreffer van Asselman verijdeld. Doelman De Jonge ging in de fout op Haelterman en mocht gaan douchen. Vermeir maakte zijn hattrick vol van op de stip.
 
SK Lebbeke: Berckmoes, Magito, Van Laere, Evens, Vermeir (86’ Van Beveren), Bousba (59’ Van Den Abbeele), Van Damme, Van Der Bruggen (59’ Haelterman), Rooms, Vertongen en Van Driessche.
 
SV Voorde: De Jonge, Van Damme, Van Hecke, Verhoeven, Leirens, Evrard, Boussehaba, Van Herreweghe (65’ Verspeten), Stevens (83’ Van Der Niepen), Asselman (72’ Dooms) en De Durpel (79’ Borremans).
 
Doelpunten: 46’ Bousba 1-0; 63’ 67’ en 71’ Vermeir 2-0, 3-0 en 4-0
 
Kaarten: Geel: Magito, Van Damme, Stevens. Rood (2x geel): De Jonge, Vertongen