Terjoden-Welle
Jong Lede
Datum: 07/12/2008 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Sportpark Terjoden
Geen beslissing in derby tussen Terjoden en Lede
Gentil Dossche
| 0 reacties
Geen beslissing in derby tussen Terjoden en Lede
Foto: © SC

De derby tussen de revelatie van dit seizoen en deze van vorig jaar eindigde zoals het begon. Te weinig echte doelkansen leverden niets op.

De wedstrijd startte nochtans goed met een scherpe voorzet van Trienpont. Doelman Spittael was meteen wakker. De eerste echte kans kwam van het hoofd van Werner Martens. Zijn kopbal ging net over het doel van Peter Heiremans. Op het halfuur kreeg Steven Brantegem de beste kans van de eerste helft. Hij trapte van dichtbij op Spittael die uitpakte met een fikse reflex. Kort voor de rust ging opnieuw de alarmbel bij Terjoden-Welle na slecht wegwerken. Brantegem kopte via het achterhoofd van Kjell Dooremont in hoekschop.
 
Na de pauze kregen we hetzelfde spelbeeld al had SKTW nu iets meer balbezit. De bezoekers kregen hun enige kans van die tweede helft via Trienpont. Zijn kopbal dwarrelde naast het doel van Spittael. Ook Terjoden-Welle creërde weinig doelrijpe kansen. Na een actie van De Rouck kreeg de thuisploeg een vrije trap op de rand van de 16 meter. Tom De Smaele trapte op Heiremans. Kort voor tijd mikte De Smaele, via een Leeds been, opnieuw op de bezoekende doelman. Vijf minuten voor affluiten kreeg Terjoden-Welle de beste kans. Tom De Swaef kraakte zijn schot waardoor de brilscore overeind bleef.
 
Terjoden-Welle ontvangt volgende week in het sportpark de Klauwaerts uit Kemzeke
 
SK Terjoden-Welle: Jens Spittael, Gerdi De Meester, Joeri De Baeremaeker, Yves Bellon, Jeroen De Backer, Gregory De Mol (90’ Niels Moock), Tom De Smaele, Tom De Swaef, Werner Martens, Yannick De Rouck (80’ Wouter Schouppe), Kjell Dooremont
Res: Glenn De Backer, Stephen Malfroid
 
KVC Jong Lede: Peter Heiremans, Nico Heuvinck, Peter Heyndrickx, Gregory De Grauwe, Jonas Droessaert, Kenneth De Saedelaere (83’ Peter Van Caelenberg), Kevin Trienpont (71’ Jan Govaert), Lino Uyttenhove, Steven Brantegem, Kevin De Coen, Joel Polfliet. Res: Stein Van Den Abbeele, Nico De Thaey
 
Doelpunten: geen
 
Geel: De Grauwe, De Swaef, De Coen, Martens