Terjoden-Welle
Vrasene
Datum: 01/03/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Sportpark Terjoden
Terjoden wint met Arsenal-score van Vrasene
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden wint met Arsenal-score van Vrasene
Foto: © SC

De wedstrijd was nog niet eens goed gestart of de eindscore stond al op het bord. Hoe Vrasene zich ook draaide en wrong, aan het resultaat konden ze niets veranderen.

Al na de eerste baltoetsen kon Jelle De Roeck, vervanger van de geschorste Yannick De Rouck, het leder vrij de bal lobben over Johan De Grave. De reactie van Vrasene liet niet lang op zich wachten. Ben Ayad trapte over het doel van Glenn De Backer. De wedstrijd zat goed op slot. Pas halfweg de eerste helft kon De Smaele nog eens dreigen met een hard schot. De grootste kans van de eerste helft was voor Glenn Van Den Branden. Op pass van De Roeck trapte hij op het doelkader. Aan de overkant schreeuwde heel Vrasene om een strafschop nadat Werner Martens de bal tegen de (gestrekte) arm kreeg.
 
Na de rust veranderde het spelbeeld. Vrasene ging op zoek naar de gelijkmaker. Ben Ayad wandelde door de thuisverdediging maar zijn schot werd in laatste instantie afgeblokt. Bellon mocht het tot twee keer proberen op vrije trap. Eerst mikte de verdediger via de muur over het bezoekende doel. Nadien trapte hij nogmaals tegen de muur. Terjoden-Welle hield achteraan alles potdicht waardoor de 'Arsenal-score' niet meer in gevaar kwam.
 
Volgende speeldag maakt SKTW de verplaatsing naar Lovendegem
 
SK Terjoden-Welle: Glenn De Backer, Gerdi De Meester, Yves Bellon, Jeroen De Backer, Jelle De Roeck (71’ Wouter Schouppe), Nico Van Der Stock, Tom De Smaele, Gregory De Mol (80’ David De Neys), Tom De Swaef (17’ Glenn Van Den Branden), Werner Martens, Kjell Dooremont. Res: Wouter Arys
 
KFC Vrasene: Johan De Grave, Glenn Maes, Christof De Breucker, Lenny Janssens, Olivier Schelfhaut, Kevin Perez, Ismail Ben Ayad, Yves Van Lokeren (56’ Jari Vyaene), Mohamed Badi (64’ Tim Van Elst), Bram De Roover, Randy Vergauwen.
 
Doelpunt: 2’ Jelle De Roeck 1-0