Kemzeke
Meetjesland
Datum: 14/03/2009 19:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Kriekepitte
Kemzeke nu ook tegen Eeklo onderuit
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke nu ook tegen Eeklo onderuit
Foto: © SC

Al na iets meer dan een halfuur stond de eindstand op het bord. Voor de vijfde opeenvolgende week trok Kemzeke aan het kortste eind en krijgt nu bezoeker Eeklo naast zich in het peloton.

De bezoekers begonnen met een droomstart toen Vleeschouwer een schot van Engels moest lossen en De Palmenaer de rebound verzilverde. Nog voor het kwartier waren de bezoekers terug aan het feest. De Palmenaer bediende De Cock en die kopte mooi binnen. Even later dwong kwelduivel De Palmenaer de thuisportier tot een parade. Kemzeke vocht terug via Amesian maar Dobbelaere was bij de pinken. Bij de daaropvolgende corner kopte Buedts de aansluitingstreffer op het bord. Laureys kreeg dé kans op de gelijkmaker maar trapte naast de bal. Even over het halfuur devieerde de vrijstaande Engels een hoekschop in doel.
 
Kemzeke nam het initiatief na de pauze maar Dobbelaere lag in de weg. Schoten van Janssens en De Wilde en een kopbal van Buedts misten de goede richting. Den   Hamer, De Cock en De Palmenaer zorgden nog voor bezoekend gevaar maar de stand wijzigde niet meer.
 
Kl. Kemzeke: Vleeschouwer, De Wit (46’ Blommaert), Peirsman, Ben Omar, Silverans, Amesian (63’ Stoop), Buedts, De Wilde, Laureys, Janssens, Dhondt.
 
FC Eeklo: Dobbelaere, De Clerck, Van Boven, Gueye, Hebberecht, Den Hamer (86’ Jacquemain), Engels, Minnaert, De Cock (88’ De Croock), De Palmenaer, Van Hamme.
 
Doelpunten: 4’ De Palmenaer 0-1, 11’ De Cock 0-2, 17’ Buedts 1-2, 35’ Engels 1-3.
 
Gele kaarten: Dhondt, De Cock, Van Boven, Peirsman