Terjoden-Welle
Voorde SV
Datum: 15/03/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Sportpark Terjoden
Terjoden verspeelt zege aan Voorde in het slot
Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden verspeelt zege aan Voorde in het slot
Foto: © SC

In de strijd om het behoud heeft Voorde een goede zaak gedaan op het veld van Terjoden-Welle. Met nog 9 spelers op het terrein ging de fusieploeg op het einde onderuit.

De thuisploeg zorgde voor de eerste kans via Gregory De Mol. Voorde nam het initiatief over met een schot van Sven Evrard. Wouter Arijs was bij de pinken. De Durpel en De Mol hielden de doelmannen aan het werk. Net voor de koffie klom de thuisploeg op voorsprong toen De Mol een hoekschop in doel devieerde.
 
Weinig opwinding in de 2de helft al viel de thuisploeg wel met 10. De Mol kwetste zich nadat alle wissels waren opgebruikt en Voorde gaf wat gas bij. Igmar De Durpel knalde de gelijkmaker op het bord. Doelman Arijs mocht vervroegd gaan douchen en Yannick De Rouck werd keeper. Net voor affluiten kreeg Terjoden de doodssteek via een late treffer van Robert Delbecque.
 
Volgende week is SV Voorde gastheer voor SK Maldegem. Op hetzelfde moment trekt Terjoden-Welle naar SK Bellem, waarmee ze samen op de 2de plaats staan.
 
SK Terjoden-Welle: Wouter Arijs, David De Neys (46’ Frederik De Winne), Glenn Van Den Branden, Joeri De Baeremaeker, Yves Bellon, Jeroen De Backer (54’ Jelle De Roeck), Nico Van Der Stock, Gregory De Mol, Tom De Swaef, Yannick De Rouck, Kjell Dooremont (46’ Niels Moock). Res: Gerdi De Meester
 
SV Voorde: Ben De Jonge, Wouter Van Damme, Bart Van Hecke, Franky Verhoeven (74’ Jonathan Verspeten), Robert Delbecque, Wouter Leirens, Sven Evrard, Robby Van Herreweghe, Sven Stevens (51’ Xander Van Der Beck), Kenneth Asselman, Igmar De Durpel (90’ Pieter Borremans). Res: Pieter Elinckx
 
Doelpunten: 43’ De Mol 1-0; 81’ De Durpel 1-1; 89’ Delbecque 1-2
 
Rood: 82’ Arijs Geel: 86’ Delbecque