Terjoden-Welle
Eine
Datum: 19/04/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Sportpark Terjoden
Eine pakt een punt bij Terjoden in de slotfase
Gentil Dossche
| 0 reacties
Eine pakt een punt bij Terjoden in de slotfase
Foto: © SC

De aanvangsfase van de wedstrijd leek eerder op een wedstrijd 'buitenspellopen' in plaats van een echte voetbalwedstrijd.

Jurgen De Ridder wrong de eerste kans, voor een leeg Terjodens doel, de nek om. Aan de overkant lukte Jelle De Rouck hetzelfde, oog in oog met doelman Meulewaeter. De wedstrijd kabbelde aan een gezapig tempo verder met hier en daar een opflakkering. Zo kopte Jurgen De Ridder in de handen van Glenn De Backer en kon aan de overkant Gregory De Mol net niet afwerken.

Na de pauze was het eerste gevaar opnieuw van de voet van De Ridder. Dit keer lag De Backer goed plat. Halfweg de tweede helft lukte het dan toch. Jelle De Rouck kapte Meulewaeter knap uit en bracht de thuisploeg op voorsprong. Kort voor het einde maakte Bram Vermeulen toch nog de gelijkmaker voor Eine dat nog steeds niet zeker is van het behoud.

 

Volgende week maakt SKTW voor de laatste wedstrijd van de competitie de verplaatsing naar de buren van Lede.

 

SK Terjoden-Welle: Glenn De Backer, Glenn Van Den Branden, Yves Bellon, Jeroen De Backer, Jelle De Roeck (79’ Frederik De Winne), Nico Van Der Stock, Tom De Smaele, Gregory De Mol (85’ Niels Moock), Tom De Swaef, Werner Martens, Yannick De Rouck, Kjell Dooremont (58’ Wouter Schouppe). Res: Wouter Arijs

 

KWIK Eine: Bart Meulewaeter, Nicolas Crombé, Lieven Van De Velde, Wannes Labeeuw, Bram Vermeulen, Sven Noterman, Jurgen De Ridder (57’ Rojdi Ben Ahmed), David De Ridder, Wesley De Meyer (89’ Jelle Lauweryns), Paul Wellekens (82’ Hamdi Aissa), Niels Verhoeyen. Res: Stijn Vierendeels

 

Doelpunten: 67’ De Roeck 1-0;85’ Vermeulen 1-1

                  

Geel: 31’ Vermeulen; 35’ Martens; 44’ De Rouck ; 85’ Aissa