Meetjesland
Appelterre-Eichem
Datum: 14/11/2009 20:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Stedelijk Voetbalstadion Eeklo
Eeklo en Appelterre blijven in evenwicht
Gentil Dossche
| 0 reacties
Eeklo en Appelterre blijven in evenwicht
Foto: © SC

Ook na deze wedstrijd staan Eeklo en Appelterre netjes naast elkaar. Beide ploegen namen een helft voor hun rekening. De thuisploeg verzuimde een voorsprong verder uit te bouwen en de bezoekers kwamen in het slot langszij.

Mede dank zij de wind in hun voordeel domineerde Appelterre de eerste helft. Bjorn Van Avermaet kon zich opnieuw goed in de kijker spelen met enkele gepaste tussenkomsten al had hij ook de hulp nodig van de doelpaal. Toch kreeg de thuisploeg de beste kans maar de lob van Jaon Avoki werd door de wind uit het doelvalk geblazen.

In de tweede helft nam Eeklo het heft in handen en het regende halve kansen voor de thuisploeg. Kort voor het uur verzilverde Sam Van Moorhem de druk van de thuisploeg. Steven De Maesschalck en Avoki kregen kansen om de match te beslissen maar faalden. Dat deed ook Kjell Decock in de slotfase en dat brak zuur op. Een door Eeklo fel betwistte doeltrap van Tim Hélin bracht Bart Evens in stelling en die zorgde voor een koude maar gerechtvaardigde douche.

KFC Eeklo: Van Avermaet, Van de Voorde (59' De Maesschalck), Van Praet, Piessens, Schotte, Gueye, De Ham, De Palmenaer,Van Moorhem (82' De Cock), Van Wingen, Avoki (88' Lampaert)

 

KE Appelterre: Hélin, Kiekens, Vermeulen, Moulart, De Durpel, Standaert, Vermeerschen, Alexander(66' De Glas), Van Herreweghe (66' Evens), Vandenbrande, Schiettecatte.

 

Doelpunten: 56’ Van Moorhem 1-0; 89’ Evens 1-1


Gele kaarten: 56’ Alexander