Terjoden-Welle
Bellem SK
Datum: 15/11/2009 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Sportpark Terjoden
Bellem geen partij voor Terjoden-Welle
Gentil Dossche
| 0 reacties
Bellem geen partij voor Terjoden-Welle
Foto: © SC

Slechts heel even kon Bellem de indruk wekken iets te kunnen doen tegen de pletwals van de thuisploeg. Eens Terjoden op voorsprong was geklommen mochten de boeken toe.

Nadat De Rouck te hoog mikte vlamde Steyaert op Glenn de Backer. Malfroid bediende Steve Van den Branden en Terjoden aan het feest.

Na minder dan een kwartier in de tweede helft lagen de bezoekers verslagen in de hoek. Yannick De Rouck krulde een vrije trap mooi binnen. Jelle De Roeck snoepte de bezoekers het leder af en dreef direct de score op. De Roeck rondde even later een collectieve aanval perfect af. Van Hee pruttelde nog een beetje tegen tot Niels Moock de forfaitcijfers op het bord knalde.

 

SK Terjoden-Welle: G. De Backer, De Paepe, Van Den Branden, J. De Backer, De Roeck, De Coen (77’ Afrim), Van Canegem, Moock, De Swaef (72’ De Winne), Malfroid (66’ De Nijs), De Rouck

SK Bellem: Heyman, Boone, Van Hee, Moerman, Van de Voorde (67’ D’hoedt), De Zutter (77’ Hautekeete), Devriese, De Meulemeester, Steyaert, Dombrecht (77’ Bauwens), Cantoro


Doelpunten:
36’ Van den Branden 1-0; 56’ De Rouck 2-0; 58’ en 75’ De Roeck 3-0 en 4-0; 84’ Moock 5-0

Kaarten: geen