Kemzeke
Appelterre-Eichem
Datum: 17/01/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Kriekepitte
Kemzeke houdt Appelterre in bedwang
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke houdt Appelterre in bedwang
Foto: © SC

Net zoals in de heenmatch bleven Kemzeke en Appelterre ook nu in evenwicht. Beide ploegen gingen hun kans maar konden zich in de puntendeling vinden.

Appelterre zorgde voor het eerste gevaar en klom ook op voorsprong. Vleeschouwer kon het schot van Bart Evens doen afwijken maar was toch geklopt. Bij een vrije trap van Joos ging Vandenbrande in de fout op Buedts en mocht gaan douchen. David Vleeschouwer trapte de penalty feilloos binnen. D’hondt en Buedts vergaten de thuisploeg op voorsprong te brengen.

Na de rust verzuimde Evens af te werken en bleven beide ploegen een voorsprong najagen. Met nog een kwartier op de klok verlengde Geert Van Hoyweghen een voorzet van Antheunis tegen de bezoekende netten. Appelterre dreef Kemzeke achteruit en de thuisploeg plooide toen Bram Schiettecatte binnenkopte.

Kemzeke: Vleeschouwer, Ruymbeke, Blommaert, Antheunis, Saman, Joos (87’ De Vleesschauwer), D’hondt (59’ Amesian), Van Hoyweghen, Ruys, Van Laecke (67’ Laureys), Buedts.

Appelterre: Hélin, Alexander (79' Vaal), Moulart, Vermeerschen, Standaert, Vandenbrande, Van Herreweghe, De Durpel, Schiettecatte, Evens, De Glas.


Doelpunten: 11' Evens 0-1, 20' Vleeschouwer 1-1, 74' Van Hoyweghen 2-1, 86' Schiettecatte 2-2


Kaarten: Geel: Buedts, Vermeerschen. Rood: 20’ Vandenbrande, 90’ Van Hoyweghen (2x geel).