Kruibeke J.Vl.
Bambrugge RC
Datum: 17/01/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Stadion Kruibeke
Bambrugge wint slijtageslag bij Kruibeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Bambrugge wint slijtageslag bij Kruibeke
Foto: © SC

Op een uitermate zwaar veld leek de wedstrijd op een scoreloos gelijkspel af te stevenen. De snelle bezoekende spitsen vonden dan toch een opening en zorgden zelfs nog voor te zware cijfers.

Bambrugge begon heel snel aan de match en een overhoeks schot van Kris Van Lippevelde ging nipt naast de verste paal (2’). Kruibeke reageerde met een kopbal van Nick Pieters in de handen van Freek Hostens (9’). Ward Vertonghen verlengde een vrijschop tegen de bezoekende netten maar werd afgevlagd (14’). Aan de overzijde kopte Tom Rooms een voorzet in de handen van Mike Royers die de gekwetste De Maayer verving (15’). Een paar minuten later had Hostens een knappe voetreflex nodig op een schot van Pieters. Beide ploegen namen gas terug en sleepten zich naar de rust.

Jong Vlaanderen nam direct het initiatief en Dries De Vis gooide zich in de baan op een schot van Johan Segers (49’). Tussen een bos benen ging een schuiver van Stephan Van Laere een metertje naast (56’). Kwelduivel Kevin Goossens poeierde de bal via Davy Theunis rakelings over (74’). Uitstel maar geen afstel. Goossens nam Royers op de korrel en die kon het leder niet klemmen. Jens Haelterman was er als de kippen bij om de rebound binnen te knallen. Kruibeke was van slag en het werd nog erger. Tussen twee verdedigers in vlamde Haelterman de bal in de kruising van op zo’n 20 meter. Toen Davy Van Moortel in de fout ging op Goossens mocht hij gaan douchen. Van op de stip dropte Kevin Goossens zijn 17de van het seizoen in de benedenhoek. Kruibeke zocht de eerredder maar Michiel Van Impe haalde een kopbal van Vertonghen van de lijn.

KJV Kruibeke: Royers, Verbraeken, Van Moortel, Verstraeten, Theunis, Kuyé, Vertonghen, Van de Manacker, Lenjou, Segers, Pieters (81’ Vierbergen)

 

RC Bambrugge: Hostens, De Moerloose, Keymolen, Van Lippevelde, Van Impe, De Vis (81’ De Coninck), Goossens, Haelterman (82’ Remon), Clinckspoor (67’ Roggeman), Van Laere, Rooms.

Doelpunten: 76’ en 81’ Haelterman 0-1 en 0-2; 85’ Goossens 0-3

 

Kaarten: Geel: 34’ Vertonghen; 38’ Van Impe; 64’ Haelterman. Rood: 85’ Van Moortel (2x geel).