Voorde SV
Eendracht Opstal
Datum: 31/01/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Frans Groeninckstadion
Voorde kan nog een punt thuishouden tegen Opstal
Gentil Dossche
| 0 reacties
Voorde kan nog een punt thuishouden tegen Opstal
Foto: © SC

Eendracht Opstal ging voor de drie punten bij SV Voorde maar liet teveel kansen onbenut. De thuisploeg mocht zich gelukkig prijzen dat er toch nog een puntje in Voorde bleef.

Van bij de aanvang drukten de bezoekers de thuisploeg achteruit. De Jonge moest plat op een knal van Sesay. Harnie kwam centimeters te kort op een voorzet van Maes. Rond het halfuur lag De Jonge terug in de weg van Sesay. De bezoekers kregen een koude douche toen een schot van Guillemaere afweek en binnen rolde. Opstal reageerde direct en Atilio vlamde de gelijkmaker tegen de touwen. Sesay mikte te hoog en Haentjens gaf geen krimp op een vluchtschot van Evrard.

Zelfde spelbeeld na de koffie. Van Herreweghe kopte naast en Atilio knalde op De Jonge. De bezoekers claimden een strafschop voor een fout op Sesay maar de scheidsrechter ging er niet op in.

SV Voorde: De Jonge, Moreels, Van Hecke, Delbecque, Leirens, Evrard (71’ Van Damme), Van Cauwenberghe, Van Herreweghe, Guillemaere, Asselman, De Durpel (67’ Lammens).

E. Opstal: Haentjens, Smet, Van Driessche, Atilio, Lorenzo, Buys (73’ Buta), Sesay, Harnie, Maes, Saerens, Van Hoomissen.

Doelpunten: 36’ Guillemaere 1-0, 37’ Atilio 1-1.

Kaarten: Geel: Van Cauwenberghe, Guillemaere, Sesay. Rood: 69’ Moreels (2x geel)