Appelterre-Eichem
Kemzeke
Datum: 20/09/2009 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Stadion KE Appelterre-Eichem
Appelterre en Kemzeke blijven in evenwicht
Gentil Dossche
| 0 reacties
Appelterre en Kemzeke blijven in evenwicht
Foto: © SC

Gelukkig was de zon van de partij want aan de wedstrijd konden de toeschouwers zich niet opwarmen. Een match om snel te vergeten dus al kregen beide teams elk één punt.

In het begin van de wedstrijd kregen beide teams een halve kans. Vandenbrande mikte naast en Joos te hoog. De Durpel kon niet profiteren van een misverstand bij Kemzeke. Moulart viseerde de deklat met een voorzetschot. Toen Hélin in de fout ging vergat Van Laecke om af te werken. Antheunis bediende Filip Joos en de bezoekers mochten juichen. Op slag van rust kon de thuisportier Joos van een tweede doelpunt houden.

 

De tweede helft diende zich iets beter aan. De pas ingevallen Robin Van Herreweghe bracht al snel de stand in evenwicht. Hélin had een knappe parade nodig op een vlam van Van Laecke. Ook De Wilde strandde op Hélin. Aan de overzijde kopte Schiettecatte nipt naast. Even later deed Buedts hetzelfde. Van Herreweghe en De Glas vonden Vleeschouwer op hun weg. Een knal van Buedts strandde op de thuisgoalie.

 

E. Appelterre: Hélin, Vermeulen (9’ Kiekens), Standaert, Moulart, Vaal (46’ Van Herreweghe), Vandenbrande, De Glas, Schiettecatte, Vermeerschen, Evens, De Durpel

 

Kl. Kemzeke: Vleeschouwer, Peirsman, Ruymbeke, Saman, Buedts, De Wilde, Joos (77’ De Vleeschouwer), Antheunis (86’ Martens), Van Laecke, Van Hoyweghen, D’hondt (57’ Silverans).

 

Doelpunten: 28’ Joos 0-1, 47’ Van Herreweghe 1-1.

Gele kaarten: Standaert, De Glas, Saman, D’hondt.