Eine
Evergem-Center
Datum: 26/09/2009 17:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Stadion Eine
Eine pakt eerste punten tegen Evergem
Gentil Dossche
| 0 reacties
Eine pakt eerste punten tegen Evergem
Foto: © SC

Een beneden peil acterend Evergem is compleet de boot in gegaan op bezoek bij de Rode Lantaarn. Kwik Eine veegde meteen de nul van het bord.

De thuisploeg kreeg aanvankelijk geen vat op het spel al waren ook de bezoekers niet denderend. Midden de eerste helft klom Evergem verdiend op voorsprong toen Kevin Trienpont zijn 4de van het seizoen scoorde. Blijkbaar dachten de bezoekers dat de buit binnen was want het voetballen verdween. Kort voor de rust kwam Eine dan ook op gelijke hoogte met een fraai doelpunt van Paul Wellekens.

Ook na de koffie vergat Evergem dat voetbal een technische ploegsport is. De thuisverdediging ving de talrijke hoge ballen met de glimlach op en prikte af en toe tegen. Jelle Lauweryns, voor het eerst aan de aftrap dit seizoen, rondde een vrije trap perfect af. Evergem bleef klungelen en het thuispubliek mocht juichen.

Eine: Meulewaeter, Dhont, Lauweryns, Ben Ahmed, Noterman, Wouters (85' Van Hese), Verhoeyen, Leyman, Callaert, Van Buynder, Wellekens (68' Covent).

Evergem: Danschutter, Vandewalle (56' Maes), De Rho, Verdegem, Blondeel (77' Thienpondt), Renson, Omo, Van Den Berghe, Trienpont, Van Britsom, Crispijn (56' Carlier)

Doelpunten: 22' Trienpont (0-1), 39' Wellekens (1-1), 72' Lauweryns (2-1) 

Gele kaarten: Omo, Ben Ahmed, Noterman, Verhoeyen.