Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Kriekepitte
Bambrugge wint nu ook bij Kemzeke
Gentil Dossche

Het blijft Bambrugge voor de wind gaan in 1ste provinciale. Kemzeke kon de bezoekers aanvankelijk nog intomen maar moest uiteindelijk toch plooien.

De thuisploeg versierde de eerste kans maar Van Hoyweghen kopte naast. Antheunis ging in de fout op de snelle Goossens en de bal op de stip. Goossens oog in oog met Vleeschouwer en de thuisgoalie ranselde de strafschop uit zijn doelvlak. Ook bij een drietal pogingen van Haelterman gaf Vleeschouwer geen krimp. De doorgebroken De Wilde zorgde voor de enige kans bij de thuisploeg maar kon niet afwerken. Op slag van rust kregen de bezoekers wat hen toekwam. Keymolen kopte een hoekschop van Stephan Van Laere netjes binnen.

De tweede helft was amper op gang gekomen of de boeken mochten dicht. Haelterman bediende Goossens en die kopte de bal tegen de netten. Kemzeke kon geen vuist maken en Bambrugge controleerde de match. Met nog een kwartier op de klok werd Goossens aangever. Van Lippevelde had de assist maar binnen te tikken. Kort tegen het einde kopte De Wilde de eerredder over Hostens.

Kemzeke: Vleeschouwer, Ruymbeke, Peirsman, Silverans (77’ Blommaert), De Wilde, Joos, Antheunis, Buedts, Van Laecke (69’ Vereecken), Van Hoyweghen, De Vleeshouwer (46’ Janssens).

Bambrugge: Hostens, De Coninck, Keymolen, Van Lippevelde, De Vis, Goossens (86’ Coen), Haelterman, Clinckspoor, Rooms (85’ Remon), De Moerloose, Van Laere (89’ Van Impe).

Doelpunten: 45’ Keymolen 0-1, 48’ Goossens 0-2, 78’ Van Lippevelde 0-3, 81’ De Wilde 1-3.

Geel: Peirsman, Vleeschouwer, Remon