Ninove
Kemzeke
Datum: 03/10/2009 19:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: De Kloppers
Ninove klopt Kemzeke in de slotfase
Gentil Dossche
| 0 reacties
Ninove klopt Kemzeke in de slotfase
Foto: © SC

Het vertoon tussen Ninove en Kemzeke leek meer op een eindeseizoenswedstrijd en dus bleven de toeschouwers op hun honger zitten. Pas tegen het einde was er enige opwinding en die draaide uit in het voordeel van de thuisploeg.

Al hadden beide ploegen misschien wel de intentie om er iets van te maken, in de eerste helft was het echt armoe troef. Geen enkele uitgespeelde kans kon worden genoteerd. Het enige noemenswaardige feit was het uitvallen van Filip Joos met een verrekking.

Ook na de koffie viel er aanvankelijk weinig te beleven. Toch kon David Vleeschouwer zich enigszins opwarmen aan pogingen van David Nechelput en Gregory Deraeve. Voor de bezoekers was de scheidsrechter kop van jut met een paar betwistbare beslissingen. Koen Silverans kreeg een tweede gele kaart aangesmeerd en dat zorgde voor heel wat beroering. Op minder dan tien minuten van het einde mocht het thuispubliek dan toch juichen. Een schot van Steve De Cooman week af op een verdedigend been en Vleeschouwer had geen verhaal. Kemzeke zocht naar de gelijkmaker maar die kwam er niet. Kevin Sonck stuurde Kim Dhaenens in blessuretijd diep en die prikte de eindscore op het bord.

VK Ninove: Callebaut, Perreman, Boeykens, Van Belle (60’ Dhaenens), Timmermans (75' Noël-Dero), Deraeve, Sonck, Beerens (60' Steenhout), De Cooman, Nechelput, Goubert.

Kl. Kemzeke: Vleeschouwer, Peirsman, Ruymbeke, Saman, Silverans, Buedts (65’ Janssens), Joos (43’ De Wilde), Antheunis, Van Laecke, Van Hoyweghen, D’hondt.

Doelpunten: 82’ De Cooman 1-0, 92’ Dhaenens 2-0.

Kaarten: Geel: Perreman, Sonck, De Cooman, Peirsman, Van Hoyweghen, Janssens. Rood: 56’ Silverans (2x geel).