Kemzeke
Svelta Melsele
Datum: 28/08/2010 19:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 1
Kemzeke wint van Melsele in Waaslands duel
Gentil Dossche
| 0 reacties
Kemzeke wint van Melsele in Waaslands duel
Foto: © SC

Tot aan het uur kon nieuwkomer Melsele gelijke tred houden bij Kemzeke maar dan was het sprookje uit. De meer ervaren Klauwaerts profiteerden van bezoekend mistasten om de drie punten veilig te stellen.

Na een vrij lang aarzelend begin zorgde Saman voor de eerste opschudding. Gelukkig voor de thuisploeg kon Berckmoes de te korte terugspeelbal onschadelijk maken. Trienpont zette voor aan Ruymbeke maar die kwam centimeters te kort. Toen Brokken een inzenden van Vandenabbeele niet onder controle kreeg knalde El Bodmossi de openingstreffer in de hoek. Melsele reageerde direct via Van den Nieuwenbriel maar De Jonghe wrong de open kans de nek om.

Kort na de koffie klommen de bezoekers dan toch op gelijke hoogte. Van den Nieuwenbriel stak de bal over Berckmoes en Geeraerts rondde af. Kemzeke trok onmiddellijk in de aanval maar Somers pareerde met brio een kopbal van Franssens. Toen D’hondt het leder ontfutselde aan D. Vermeulen kopte Matthynssens de thuisploeg terug op voorsprong. De Klauwaerts hielden de match in handen al haalde Somers een kanonbal van Vandenabbeele uit de kruising. Kort voor affluiten velde Vandenabbeele het definitieve verdict.

Kl. Kemzeke: Berckmoes, Ruymbeke, Saman, Decuypere, Maes, Vandenabbeele, Trienpont, Antheunis, El Bodmossi (46’ Matthynssens), Franssens, D’hondt (68’ Stobbelaar).

Svelta Melsele: Somers, Liessens, De Keersmaeker, Filip Vermeulen (72’ Samari), Dieter Vermeulen, De Jonghe, Peirsman, Smet, Van Den Nieuwenbriel (85’ Van Daele), Geeraerts, Brokken.

Doelpunten: 31’ El Bodmossi 1-0, 48’ Geeraerts 1-1, 60’ Matthynssens 2-1, 81’ Van Den Abbeele 3-1.