Ninove
Vrasene
Datum: 02/04/2011 19:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 15
Vrasene haalt een driepunter bij Ninove
Gentil Dossche
| 0 reacties
Vrasene haalt een driepunter bij Ninove
Foto: © SC

Voor het eerst sinds de trainerswissel leed Ninove een thuisnederlaag en dat had het vooral aan zichzelf te danken. De bezoekers hadden aan een treffer voldoende om de match te winnen.

Een te traag acterend Ninove kon pas halfweg de eerste helft voor gevaar zorgen. Johan De Grave gaf geen krimp bij een vlam van Dieter Noël-Dero. Even later kopte Youcef Kazi nipt naast. Een voorzetschot van Noël-Dero schuurde de deklat. Op slag van rust kreeg De Grave een vrije trap van Steve De Cooman niet onder controle maar Serge Beerens vergat de rebound in het lege doel te deponeren.

Na de rust was de eerste kans voor de bezoekers maar James De Ly kon niet afwerken. Aan de overzijde konden David Nechelput en Beerens een voorzet van Kurt Van Vaerenbergh niet benutten. Thomas Van Osselaer gaf de thuisploeg een koude douche toen hij droog in de benedenhoek knalde. Even later liet Chakib Charifi de kans liggen om de match definitief te beslissen. In de slotminuten gaf De Grave geen krimp op pogingen van Beerens en Nechelput.

VK Ninove: Callebaut, Timmermans, Lievens (51’ Van Vaerenbergh), Deraeve, Beerens, De Cooman, Nechelput, Kazi, Noël-Dero, Goubert, Torrekens (70’ Verdoodt).

FC Vrasene: De Grave, Joris, Maes, De Koning, Meiresone, Schelfaut, Vanderheyden, Charifi (80’ Tronckoe), De Ly, De Langhe (85’ De Jonghe), Van Osselaer.

Doelpunt: 65’ Van Osselaer 0-1.

Geel: Maes, Charifi.