Svelta Melsele
Evergem-Center
Datum: 02/04/2011 20:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 15
Melsele wint van Evergem en zet stap naar behoud
Gentil Dossche
| 0 reacties
Melsele wint van Evergem en zet stap naar behoud
Foto: © SC

Met een thuiszege tegen de rode lantaarn heeft Melsele een flinke stap gezet naar een verlengd verblijf in 1ste provinciale. Pas aan het uur werd de zege veilig gesteld.

Al van bij de aanvang liep Evergem achter de feiten aan maar Philippe Geeraerts vergat af te werken. Kurt De Jonghe knalde naast en Davy Van den Nieuwenbriel viseerde de paal. Even later werd een schot van Van den Nieuwenbriel van de lijn geveegd. Toen Christof Brokken kon voorzetten aan Kurt De Jonghe was het eindelijk raak.

Ook in de tweede helft hield Melsele de bovenhand. Doelman De Windt kon een schot van Joost Smet niet klemmen maar de rebound van Geeraerts werd weggewerkt. Dieter Vermeulen bediende broer Filip bij een vrije trap en die miste niet. De Windt kon erger voorkomen op een poging van Amine Belfassi. Even later miste Smet de goede richting. Belfassi zocht en vond Philippe Geeraerts en die knalde zijn 15de van het seizoen tegen de touwen. In blessuretijd trapte Tom Persan de eerredder voorbij Lieven Somers

Svelta Melsele:Somers, Liessens, Filip Vermeulen (70’ Bral), Dieter Vermeulen, De Jonghe, Smet (78’ Weyn), Kersschot, Van Den Nieuwenbriel (59’ Belfassi), Van Haecht, Geeraerts, Brokken.

Evergem Center: De Windt, De Jaeger, Baetens (65’ Verbrugge), Steyaert, Eryuruk (53’ De Meulenaere), Schachinger, Halilaj, Michiels (53’ Cooreman), Wegge, De Troch, Persan.

Doelpunten: 35’ De Jonghe 1-0;63’ F. Vermeulen 2-0; 86’ Geeraerts 3-0; 91’ Persan 3-1.

Geel: Van Haecht