Destelbergen
Svelta Melsele
Datum: 09/01/2011 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 18
Melsele onderuit bij Destelbergen
Gentil Dossche
| 0 reacties
Melsele onderuit bij Destelbergen
Foto: © SC

Wie zijn kansen niet afwerkt krijgt het deksel op de neus. Melsele vergat de match te beslissen en Destelbergen hield de punten thuis.

De thuisploeg zorgde voor het eerste gevaar via Henderick en Mousselli maar Somers was bij de pinken. Bij de eerste bezoekende tegenprik was het wel raak. De Jonghe bediende Belfassi en Oosterlinck mocht zich omdraaien. Nieuwkomer Fabrice Placca kon de bezoekers op een geruststellende voorsprong trappen maar mikte te hoog. Destelbergen reageerde via Feys die Somers op zijn weg vond. Belfassi, Van Hecke en Placca lieten wenkende kansen onbenut.

Na de koffie nam Destelbergen het initiatief en dat loonde. Feys profiteerde van zwak uitverdedigen om de bordjes in evenwicht te brengen. De thuisploeg ging door op zijn elan en Mousselli had een beauty in huis. Van ver buiten de rechthoek vlamde hij de bal onhoudbaar in de rechter bovenhoek. Melsele ging direct op zoek naar de gelijkmaker maar Oosterlinck ranselde een knal van Placca van onder de lat. Belfassi verscheen alleen voor de thuisportier maar die gaf geen krimp, zodat de score niet meer wijzigde.

Destelbergen: Oosterlinck, Wille, Staelens, De Palmenaer, Neirynck (35’ Orlans), Van Hecke, Van Cauwenberghe, Feys (89’ Van Britsom), Devriese, Mousselli, Henderick (67’ Hillaert)

Melsele: Somers, De Keersmaeker (75’ Van Haecht), F. Vermeulen, D. Vermeulen, De Jonghe, Peirsman (87’ Weyn), Smet, Kersschot, Belfassi, Placca, Brokken (79’ Samari)

Doelpunten: 11’ Belfassi 0-1; 53’ Feys 1-1; 63’ Mousselli 2-1