Ninove
Kemzeke
Datum: 05/02/2011 19:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 22
Ninove haalt zwaar uit tegen Kemzeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Ninove haalt zwaar uit tegen Kemzeke
Foto: © SC

Met ongetwijfeld het beste voetbal van het lopende seizoen zette Ninove de recente opmars verder. Kind van de rekening was Kemzeke dat zwaar werd onderuit gehaald.

Nog voor iedereen goed en wel zijn plaats had ingenomen waren de bezoekers op achtervolgen aangewezen. Bart Antheunis verslikte zich en David Nechelput nam het geschenk in dank aan. De thuisploeg ging door op zijn elan maar Dieter Noël-Dero en Gregory Deraeve vonden Gilles Berckmoes op hun weg. Ninove nam gas terug en Kemzeke bracht evenwicht. Karim El Bodmossi strandde eerst op Christophe Callebaut maar vlamde nadien de gelijkmaker binnen. Ninove reageerde via Steve De Cooman die van op afstand de bal in de netten pegelde.

Ook na de rust voerde de thuisploeg het hoogste woord al moest Callebaut attent zijn bij een poging van Bram Maes. Kort voor het uur vond Youcef Kazi de vrijstaande Michael Torrekens en die mikte raak. Een paar minuten later legde Torrekens af voor Serge Beerens en dan weet je het wel. Kemzeke was nu helemaal van slag en moest de kelk tot op de bodem ledigen toen Kurt Van Vaerenbergh tot twee keer toe David Nechelput kon vrijspelen.

VK Ninove: Callebaut, Boeykens, Van Belle (20’ Goubert), Deraeve, Beerens, De Cooman, Nechelput, Kazi, Lievens, Torrekens (70’ Van Vaerenbergh) en Noël-Dero (81’ De Spiegeleer).

Kl. Kemzeke: Berckmoes, Antheunis (28’ D’hondt), Peirsman, Ruymbeke, Bram Maes, Trienpont (82’ Vertenten), Nicolas Maes, El Bodmossi, Matthynssens, Van Hoyweghen en Franssens.

Doelpunten: 1’ Nechelput 1-0, 31’ El Bodmossi 1-1, 32’ De Cooman 2-1, 56’ Torrekens 3-1, 60’ Beerens 4-1, 80’ en 89’ Nechelput 5-1 en 6-1.

Gele kaarten: Lievens en Nicolas Maes.