Bambrugge RC
Kruibeke J.Vl.
Datum: 17/10/2010 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 8
Bambrugge wint thuis van Kruibeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Bambrugge wint thuis van Kruibeke
Foto: © SC

Na een wedstrijd die pas in de tweede helft open bloeide vergat Kruibeke af te werken zodat Bambrugge over de Waaslanders klimt in de rangschikking.

De eerste helft was er een om snel te vergeten. De bezoekers hadden veldoverwicht maar konden dat niet omzetten in doelrijpe kansen. Enkel Soufiane El Mokhtari kon dreigen maar zijn lobbal was niet goed gericht. Op halve kansen na voor Goossens en De Mol bakte Bambrugge er voor de rust niets van.

De tweede helft zag er een stuk beter uit al was het wachten tot bijna aan het uur op een echte kans. Met een echte flodderbal bracht Arne De Coninck de thuisploeg op voorsprong. Bambrugge ging door op zijn elan maar Jurgen De Maayer haalde een kanonbal van Dries De Vis uit de bovenhoek. Aan de overzijde kopte El Mokhtary over de armen van Niels Vervaene maar ook over de lat. Johan Segers gooide een inworp op het hoofd van Ward Vertonghen en de bordjes hingen gelijk. De bezoekende vreugde was van korte duur want Michael Keymolen rondde de volgende aanval mooi af. Kruibeke reageerde via Vertonghen en Segers maar beiden vergaten dat de bal over de doellijn moest. Tegen het slot moest De Maayer zich nog tonen bij schoten van Keymolen en De Mol.

RC Bambrugge: Vervaene, De Moerloose, Keymolen (92’ Roggeman), Arnolis, De Vis, De Coninck, Goossens, Remon, Van Laere, Rooms (82’ Van Den Berghe), De Mol (88’ Van Tittelboom).

JV Kruibeke: De Maayer, Verbraeken, Noeninckx, Verstraeten, Haxhiaj, Vertonghen, Van De Manacker (80’ Vangeneugden), El Mokhtary, Penneman, Segers, Pieters (86’ Nielandt).

Doelpunten: 58’ De Coninck 1-0, 68’ Vertonghen 1-1, 70’ Keymolen 2-1.

Gele kaarten: De Moerloose, Haxhiaj, Segers.