Svelta Melsele
Appelterre-Eichem
Datum: 03/09/2011 20:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 1
Melsele pakt in het slot een punt tegen Appelterre
Gentil Dossche
| 0 reacties
Melsele pakt in het slot een punt tegen Appelterre
Foto: © SC

Was de eerste helft een maat voor niets, de tweede periode bood heel wat meer spanning. Appelterre zorgde voor een dubbele voorsprong maar Melsele knokte terug. In blessuretijd geschiedde gerechtigheid.

Beide ploegen startten heel afwachtend met een paar halve kansen voor Witpas en Baert. Meuleman vlamde een rebound op de paal nadat Somers een pegel van Deraeve niet kon klemmen. De bezoekers kregen een uitgelezen kans op voorsprong toen de bal op de stip lag. Deraeve mikte naast en weg kans.

De eerste kans na de pauze kwam er opnieuw van op de stip. Kulkens nam de klus op zich en aarzelde niet. Appelterre wierp zich op de hapklare brok en Sonck zette de netten bol. Match gespeeld zou je denken maar Melsele reageerde collectief. Smet en Baert lieten aanvankelijk de aansluitingstreffer liggen tot Vinck kon doorspelen naar Geeraerts en de hoop groeide bij het thuispubliek. Kulkens liet nog iedereen schrikken met een bom op de lat en Svelta stak nog een tandje bij. In blessuretijd kopte De Maeyer bij een geharrewar het leder in de benedenhoek en hingen de bordjes toch gelijk.

SveltaMelsele:Somers, Liessens, Filip en Dieter Vermeulen, De Maeyer, Peirsman (80’ Kersschot), Smet (92’ Van Haecht), Van Den Nieuwenbriel (64’ Vinck), Baert, Geeraerts, Brokken.

Eendracht Appelterre: Malfait, Perreman, Moulart, De Kegel (36’ Kulkens), Deraeve (65’ Ben Youssef), Sonck, Verdoodt, Goubert, Sanchez (65’ De Visscher), Meuleman, Witpas.

Doelpunten: 50’ Kulkens 0-1, 51’ Sonck 0-2, 73’ Geeraerts 1-2, 92’ De Maeyer 2-2.

Kaarten: Geel: D.Vermeulen, De Maeyer, Smet, Perreman, De Kegel, Sanchez.Rood (2x geel) 90’ Ben Youssef