KVV Zelzate
Kruibeke J.Vl.
Datum: 06/11/2011 14:30
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 10
Zelzate wipt over Kruibeke na doelpuntenrijke match
Gentil Dossche
| 0 reacties
Zelzate wipt over Kruibeke na doelpuntenrijke match
Foto: © SC

Stond Kruibeke aan de rust nog op voorsprong, in de tweede helft zorgde Zelzate er met een ouderwetse score voor dat de punten thuis bleven.

De bezoekers namen het eerste initiatief en Criel moest attent zijn bij een hoekschop. Aan de overzijde mikte Erkoç over. Op een kopbal van Rawidjan had De Maayer een kattensprong in huis (10’). Aan het kwartier pareerde Criel een knal van Pieters. Zelzate klom op voorsprong nadat Joren Hebberecht een corner binnen kopte (21’). De thuisploeg ging door op zijn elan maar Erkoç strandde van dichtbij op De Maayer. Paerewyck bediende Erkoç maar de afwerking was ondermaats (30’). Druwé verslikte zich in Vangeneugden en de bal ging op de stip. Johan Segers liet de kans niet liggen (37’). Penneman ging aan de haal na zwak uitverdedigen en bood Ward Vertonghen een doelpunt op een schoteltje (44’).

Weinig opwinding na de koffie tot Tommy Jacobs van op 20 meter een streep in de kruising knalde (53’). Paerewyck lepelde de bal over de bezoekende verdediging en Jacobs liet De Maayer kansloos (58’). Kruibeke reageerde via Nick Pieters die de bordjes in evenwicht bracht (65’). De bezoekers gingen door en zochten naar de voorsprong maar pogingen van Segers en Pieters werden door Criel onschadelijk gemaakt. Invaller Verbert pakte kort na elkaar 2 gele kaarten en Kruibeke moest met 10 verder. Zelzate buitte dit direct uit. Behiels stak de bal in de loop van Paerewyck en de thuisploeg terug op voorsprong (74’). Bij de bezoekers was de veer gebroken en Jacobs legde de bal panklaar voor Rawidjan die de eindscore op het bord zette (84’).

KVV Zelzate: Criel, Druwé, Vandevyvere, Joachim Hebberecht, Joren Hebberecht, Jacobs, Dierickx, Paerewyck, Erkoç (74’ Broeckaert), Rawidjan (88’ De Maesschalck) en El Boutzahkti (50’ Behiels).

KJV Kruibeke: De Maayer, Spies, Noeninckx (60’ Verbert), Verstraeten, Vangeneugden (37’ Van Britsom), Meirsman (56’ Da Silva), Vertonghen, Van de Manacker, Penneman, Segers en Pieters.

Doelpunten: 21’ Hebberecht 1-0; 37’ Segers 1-1; 44’ Vertonghen 1-2; 53’ en 58’ Jacobs 2-2 en 3-2; 65’ Pieters 3-3; 74’ Paerewyck 4-3; 84’ Rawidjan 5-3.

Kaarten: geel: Vangeneugden, Paerewyck, Vertonghen, Da Silva. Rood: 70’ Verbert (2x geel), 88’ Spies