Kemzeke
Lovendegem
Datum: 09/09/2012 15:00
Competitie: Oost-Vlaanderen (1)
Speeldag: Speeldag 2
Lovendegem pakt de volle buit in Kemzeke
Gentil Dossche
| 0 reacties
Lovendegem pakt de volle buit in Kemzeke
Foto: © SC

Ook in de wedstrijd op Kemzeke bleef promovendus Lovendegem aan de winnende hand en dat hadden de bezoekers vooral te danken aan een betere kopkracht dan de thuisploeg.

De partij begon afwachtend maar het was de thuisploeg die het eerst dreigde. Na een afgeweerde hoekschop kreeg El Mokhtary een vrije inkopkans aan de tweede paal maar miste. Even later probeerde Stobbelaar bezoekend balverlies te verzilveren met een verre lob maar die ging over. Bij een knappe doorsteekpas van De Roover had Helin geen kans tegen het schot van Stobbelaar (21’). Amper was het gejuich verstomd of de bordjes hingen gelijk. Reybrouck had een goede parade nodig op een knal van De Keukeleire maar was kansloos toen Maes de daaruit volgende hoekschop tegen de touwen kopte (23’). Beide ploegen bleven elkaar beloeren en slordigheden maakten dat veel aanvallen er niet door kwamen. Op het half uur noteerden we nog een diepe bal van Van Waes op De Keukeleire maar Reybrouck had de korte hoek goed afgeschermd. Vijf minuten later zette El Mokhtary zich door tegen een aantal bezoekende verdedigers maar besloot op de voeten van Helin. 
 

Ook het begin van de tweede helft gaf afwachtend spel. Nu waren het wel de bezoekers die eerst dreigden. Van Waes stuurde De Keukeleire diep maar die besloot op de voeten van Reybrouck. Toen Voet diep werd gestuurd en de bal voor doel zwiepte kopte De Keukeleire aan de tweede paal overhoeks binnen (56’). Kemzeke reageerde via El Mokhtary maar die liep zich vast op Van Den Bergh. De Roover krulde een vrije trap net naast de paal. Na een solo door de hele thuisverdediging besloot Van Waes te zwak om de partij te besluiten. De thuisploeg probeerde nog het tij te keren maar de bezoekers gaven geen krimp. Kort voor affluiten werd Dolleslaegers foutief gestuit en bal op de stip. D'Haemers zette de penalty om en de wedstrijd was gespeeld.

Volgende zondag is Lovendegem gastheer voor Geraardsbergen en trekt Kemzeke naar SK Lebbeke

KVV Kemzeke: Reybrouck, Van De Wiele, Calle, Ruymbeke, Martens, El Mokhtary (64’ Vertenten), Belhay (74’ Behiels), Van Damme, De Roover, Stobbelaar (85’ Steenbeke), Franssens

KSK Lovendegem: Helin, Diop, Van Den Bergh, Van Waes, D'Haemers, Maes (90’ Van Slycke), De Keukeleire (89’ De Neve), De Coninck (66’ Dolleslaegers), Martens, Voet, Sucaet. 

Doelpunten: 21’ Stobbelaar 1-0, 23’ Maes 1-1, 56’ De Keukeleire 1-2, 88’ D'Haemers 1-3
Geel: Franssens, Van Den Bergh, Maes