Datum: 08/04/2016 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Luminus Arena
De strijd om het Europees ticket barst los, Genk kan voor het eerst over Oostende wippen
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KRC Genk - KV Oostende

De strijd om het Europees ticket barst los, Genk kan voor het eerst over Oostende wippen
Foto: © SC

Het voetbalweekend wordt vanavond op gang getrapt door KRC Genk en KV Oostende. En de wedstrijd bevat meteen een pak pigment: de twee verliezers van een weekje geleden azen immers beiden op de vierde plaats.

Momenteel kampeert KV Oostende nog steeds op die Europese plaats, maar de Kustboys tellen slechts één puntje meer dan KRC Genk. De Smurfen krijgen de kans om voor het eerst dit seizoen over de West-Vlamingen te springen.

"Al verwacht ik een fel Oostende", wil Peter Maes de tegenstander niet onderschatten. "Yves Vanderhaeghe zal wel nog een keertje herhaald hebben dat het hier in de reguliere competitie 4-1 was."

Al kan Maes wel de sterkste elf op het veld sturen. Igor De Camargo heeft last van de rug en is onzeker, maar de voormalige Rode Duivel heeft al een poosje geen basisstek meer in de Cristal Arena.

Gohi Bi Cyriac zit dan weer op de strafbank na zijn rode kaart van een week geleden, terwijl ook Knowledge Musona onzeker is met liesproblemen. De kans is groot dat Nicklas Pedersen voor het eerst aan de aftrap zal verschijnen.

Houden de Limburgers de punten thuis?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 93 euro op. Denk je eerder dat de roodhemden komen winnen in de Cristal Arena? Dan mag je maar liefst 345 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws