Lierse SK: Essam Mahmoud, Arjan Swinkels, Ahmed Said Ouka, Frederik Frans, Thomas Wils , Ahmed Abou Moslem Farag, Benjamin Lambot, Rachid Bourabia, Lens Annab, Jason Adesanya, Kostadin Hazurov.
Kortrijk: Darren Keet, David Wijns, Gertjan De Mets, Stefan Mitrovic, Alassane Tambe, Nebosja Pavlovic, Mario Carevic, Baptiste Ulens, Pablo Chavarria, Brecht Capon, Olivier Verstraete.
De Mets krijgt centraal ruimte en stuurt een lange bal naar Chavarria. De pas is echter te onzuiver.
Iedere pas of baltoets is onzuiver waardoor de bal vaak buiten hobbelt.
4
Het eerste schot tussen de palen is voor Pavlovic. De bal wordt echter makkelijk gepakt.
7
Lambot krijgt de eerste kans voor Lierse. De keeper gaat echter goed plat en kan een vroege goal voorkomen.
9
De wedstrijd kabbelt rustig verder. Beide ploegen kunnen niet echt kansen creƫren maar geven er ook geen weg.
11
Capon en Adesanya bikkelen even op de linkerflank. Er vloeit echter geen kans uit voort.
13
KV Kortrijk heeft het meeste balbezit maar kan er niets mee aanvangen.
14
Kortrijk zet druk. Chavarria krijgt een kans maar schiet op een verdediger. Daarna staat de spits buitenspel om de voorzet aan te nemen.
16
Wijns doet een gevaarlijke tackle. Vrije trap voor Kortrijk
17
Keet plukt de bal uit de lucht.
20
De openingsfase van de wedstrijd is voorbij maar we moeten nog steeds wachten op de eerste grote kans.
21
Lambot probeert het nog eens van ver maar zijn schot gaat ver naast.
23
Swinkels geeft de eerste hoekschop weg.
24
De bal wordt door Chavarria buiten getikt, weg kans!
25
De Mets trapt een slap schot in de handen van Keet. Kortrijk is wel de betere ploeg en kan meer kansen creƫren.
26
Lierse kreeg een vrije trap maar schiet die tegen het muurtje.
27
De eerste grote kans van de match is voor Lierse. Bourabia kan de bal net niet goed raken.
30
Pavlovic legt de bal klaar voor De Mets maar die knalt de voorzet hoog over.
32
Lierse komt beter in de wedstrijd en wint meer en meer duels. Kansen vloeien er echter niet uit voort.
33
Wijns wordt afgefloten voor buitenspel.
35
Lierse krijgt een vrije trap na handspel.
36
Lierse doet niets met de vrije trap. Kortrijk countert snel en de doelman van Lierse moet in allerijl tussenkomen om de 0-1 te voorkomen.
36
Chavarria schiet de bal ver naast. Tot nu toe zijn er nog maar amper kansen geweest, enkel verre schoten.
38
Lierse heeft het meeste balbezit maar kan er niets mee aanvangen. Kortrijk creƫert de meeste kansen.
39
De Mets schiet de corner mooi in het strafschopgebied. Het leer wordt echter snel weggewerkt.
40
Alweer een mislukte vrije trap van Kortrijk.
43
Lambot krijgt een kans. Hij schiet de bal van net buiten het strafschopgebied in de handen van Keet.
44
Lierse is bezig aan een stevig slotoffensief. Er komen echter geen kansen.
45
 Gele kaart voor Nebojsa Pavlovic

Scheidsrechter
Rust
Na een zwakke eerste helft gaan beide ploegen rusten met een logische 0-0-stand.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
48
De eerste kans van de tweede helft is voor Lierse. Net zoals in de eerste helft is de laatste baltoets te onzuiver.
50
Mitrovic komt goed weg nadat hij aan het truitje trok van een tegenstander. Een gele kaart was op zijn plaats geweest.
53
Pavlovic werkt de bal twee keer recht voor het doel weg.
54
Lierse krijgt een eerste hoekschop.
55
Keet plukt de bal makkelijk uit de lucht. Hij stuurt Chavarria meteen diep!
56
Okka heeft last van zijn ribben. Hij moet tijdelijk buiten de lijnen gaan staan.
57
Pavlovic wordt aangetikt net buiten de zestien. Dit is een interessante vrij trap voor Kortrijk!
58
De bal wordt recht op de vuisten van Essam geschoten.
61
Adesanya verprutst alweer een mooie kans.
63
Beide ploegen kunnen de laatste baltoets niet goed uitvoeren.
66
Vrije trap voor Kortrijk na een fout op Wijns.
67
Chavarria trapt de bal naast. Alweer een kans waar niets mee wordt aangevangen.
68
Chavarria krijgt dan toch eindelijk een grote kans. Hij kopt echter te zacht en de bal wordt op de lijn weggewerkt.
68
Vervangen Jason Adesanya
Ingevallen Salahdin Said Ahmed

69
Kortrijk dicteert nu wel de wet. Ze krijgen meerdere kleine kansjes maar kunnen die niet benutten.
70
Annab knalt de bal had en laag tegen de paal, die Kortrijk redt!
74
Kortrijk krijgt een grote kans maar kan die niet afmaken. De Mets speelt de bal achter Wijns en de kans is weg. Chavarria probeert nog maar zijn schot gaat naast.

79
Keet plukt weer een bal uit de lucht. Hazurov probeert in de kruising te koppen maar de doelman kan de bal pakken.
82
Vervangen Benjamin Lambot
Ingevallen Mostafa Yehia Mohamed Shebeita

82
Shebeita probeert direct te schieten. Hij staat nog maar een minuut op het veld maar krijgt al een kleine kans.