lieLierse SK
kvkKV Kortrijk
Datum: 30/03/2013 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Gaat Kortrijk de kater doorspoelen?
Frank Deckers
| 0 reacties
Gaat Kortrijk de kater doorspoelen?
Foto: © SC

Lierse neemt het vanavond thuis op tegen Kortrijk in groep A van play-off II. De ploeg van Hein Vanhaezebrouck heeft deze week een zware kater opgelopen in de beker van België en wil die meer dan waarschijnlijk doorspoelen tegen Lierse.

Vanavond wordt de eerste wedstrijd gespeeld sinds Eric van Meir aan het roer staat van Lierse. De voormalige verdediger kreeg van Maged Samy het vertrouwen om de club terug op het juiste spoor te zetten. Volgens de trainer dient play-off II enkel en alleen om het volgende seizoen voor te bereiden, na de grote schoonmaak zal er een hechte ploeg op het veld staan.

Kortrijk heeft deze week een zware opdoffer te verduren gehad. Tegen Cercle Brugge lag de weg naar een tweede bekerfinale op rij open maar de Kortrijkenaars gaven het in de laatste minuten uit handen.

Denkt u dat de troepen van Eric van Meir niet gaan kunnen scoren? Waag gerust een gokje. een gokje van 60 euro bij UNIBET kan u 183 euro opleveren. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws