Volg de match tussen Moeskroen en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

Wie pakt de punten op Le Canonnier?
1
Moeskroen-Racing Genk: 0-0
1
We zijn er aan begonnen in Moeskroen. Meteen bijna een owngoal van de thuisploeg, de corner levert niks op.
4
Monopoliseren heet dat dan. Na een dikke drie minuten zal het balbezit 92-8 zijn voor de bezoekers. Verschroeiend kunnen we het tempo wel niet noemen.
6
Een voordeel voor de meegereisde fans van Racing Genk: de wedstrijd is echt stipt om 20 uur afgetrapt. Ze kunnen dus meer dan waarschijnlijk op tijd terug naar huis vertrekken. Laat ons zeggen dat wij dat zelf ook niet zo slecht vinden.
9
Een heet standje voor de kooi van Mathew Ryan, maar er zit bijzonder weinig dash op bij de thuisploeg.
12
Heerlijk: Fans krijgen dikke duim van Verboomen!
Olinga laat zich eens zien met een schotje over de kooi van Ryan. De fans van Moeskroen spelen dan een spelletje met de doelman en willen de bal even niet terug geven. Als ze dat wél doen, geeft Verboomen ze een dikke duim.
15
De fans van Moeskroen hebben al een paar keer gezongen dat ze er zijn. Wel ja, maar niet met veel ... Zit hier 1000 man? We denken het niet.
18
Matulevicius gaat nogal stevig door op Brabec. We moeten iets schrijven en qua kansen is en blijft dit een erg, erg mager beestje.
21
Delak moet een voorzet met de handen wegwerken en even later is er nóg een heet standje voor zijn doel, maar er is twee keer niemand van Genk die op de juiste plek staat.
25
We zijn halfweg de eerste helft en al helemaal uitgepraat. Niets krijgen we te zien. Niets.
26
Boëtius met een leuke actie, al levert het daarna enkel balverlies op. Maar de Zidane-move was leuk. Een verademing bij het triestige voetbal. Wel een corner voor Moeskroen nu!
28

29
Malinovskyi vindt plots Schrijvers in de diepte. Hij probeert af te drukken, maar Delac ligt in de weg.
35
Van Durmen met een schot op doel. Een paar metertjes naast, maar we gaan het noteren. Een draak, meer valt er niet over deze match te vertellen voorlopig.
38
Het kabbelende beekje richting de rust ...
Moeskroen komt nog eens piepen, maar het schot wordt geblokt. We kabbelen richting rust.
40
Een voorzet van Van Durmen is scherp, maar net iets té scherp voor Mateluvicius. Even later moet Ryan nog eens een hoge bal plukken. Moeskroen waagt iet of wat zijn kans.
42
Olinga met een schotje, Ryan lost en dan is er in de herneming een poging uit buitenspel - en de Australische doelman had de bal overigens opnieuw.
45
Foutje op Schrijvers, vrije trap voor Genk vanop een vrij aardige plek. Een meter of 25 zal het zijn, vrij centraal voor doel. Iets voor Malinovskyi?
45
De vrije trap gaat een half metertje over. Zo gaan we vermoedelijk rusten met 0-0. De vierde ref heeft geen bordje mee, dus geen minuten extra.

Scheidsrechter
Rust
Moeskroen - Racing Genk: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:45
Rusten na 45 trieste minuten ... 0-0
En zo gaan we rusten met een erg logische ruststand: 0-0.
46
De bal rolt opnieuw.
49
Losgaan in de tweede helft?
We hopen erop. Moeskroen moest meteen een corner toestaan op een hoge bal, maar daar werd niets mee gedaan.
52
Voorlopig nog niet echt veel beterschap in de wedstrijd. Een vrije trap van Stojanovic ging hoog over.
54
Een voorzet vanop links van Buffel, bijna binnengekopt door Samatta. Via een rug van een verdediger opnieuw op de kop en buiten. Daar zat misschien meer in.
56
Schrijvers nu met de 0-1 aan de voet, maar Delac steekt er nog een handje tussen. Prima opgelost van de doelman van Moeskroen.
59
Van Durmen haalt even uit. Ryan duwt in corner en die levert niks op.
60
 Gele kaart voor Jakub Brabec
Voorwaar een kaart in deze partij voor een fout op Trezeguet!
63

Goal
Doelpunt van Ruslan Malinovskiy (Onbekend Onbekend)
We hadden het nauwelijks nog verwacht, maar het is dan wel degelijk 0-1. Malinovskyi trapt vanuit de tweede lijn heerlijk binnen, al wijkt hij nog even af op een voet van een verdediger.