zwaZulte Waregem
cluClub Brugge
Datum: 10/04/2006 19:30
Competitie: Reserven 1A
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Regenboogstadion
Chavez scoort twee keer
Kristof Blomme
| 0 reacties
Chavez scoort twee keer
Foto: © SC

Maandagavond stonden de reserven van Zulte Waregem en Club Brugge tegenover elkaar. De Bruggelingen wonnen gemakkelijk met 0-4. Chavez scoorde opnieuw twee keer voor Club.

Chavez, de Peruviaan die al sinds januari in Brugge vertoeft, past zich steeds beter aan. Net als in de vorige partijen deed hij het ook nu weer goed. De eerste kans was wel voor de thuisploeg. Verbauwhede redde knap na een poging van Le Guen. Even later legde Chavez terug tot bij Blondel, die op Van Ryckegem knalde. Toch kwam Club op voorsprong. Ernandes kreeg de bal tot bij Chavez, die beheerst afwerkte. Voor de rust kreeg Club nog twee mogelijkheden. Opnieuw Chavez bereikte Yulu-Matondo. De zwarte aanvaller besloot over. Ook Provoost kon niet meer scoren.

Na de koffie demonstreerden de reserven van Club. Ze combineerden vlot en dat leverde nog enkele doelpunten op. Eerst omspeelde Chavez doelman Van Ryckegem, 0-2. Op het uur scoorde blauw-zwart zelfs een derde keer. Een schot van Vermeulen werd nog gepakt door de thuisdoelman, maar Yulu-Matondo was goed gevolgd. Even voor het einde werd het zelfs nog 0-4 na een solo van Ernandes. Ook Diallo kwam weer in actie bij Club. [AN]

Reserven 1A

 Speeldag 30