Competitie: Reserven 1A
Speeldag: Speeldag 31
Stadion: Jan Breydel
Brugse reserven doen het vooroorlogs

De reserven van Club Brugge versloegen vrijdagavond de reserven van La Louvière met vooroorlogse cijfers. Op een bijterrein van het Jan Breydelstadion werd het maar liefst 11-0. Club Brugge startte aan de wedstrijd met Provoost, Trenson en Lenaerts van de A-kern. Ook aanwinst Chavez stond in de basis.

De wedstrijd was amper afgetrapt of het stond al 1-0. Trenson kon een rebound binnen koppen. Het was de start van een dol avondje voetbal waarbij de doelpunten elkaar opstapelden. Ernandes kon na tien minuten de score verdubbelen op strafschop. Dan was het tijd voor Benjamin Lutun om zijn slag te slaan. De speler scoorde maar liefst vier keer in een kwartier tijd. Na precies een halfuur stond het dan ook al 6-0. Aan de overkant kon doelman Lenaerts een avondje vrijaf nemen. Het moeilijkste van de avond was het bijhouden van de doelpunten.

In de tweede helft ging Club gewoon op zijn elan voor. Provoost scoorde eerst de 7-0 en ook even later pikte nieuwkomer Chavez alweer zijn doelpuntje mee, 8-0. Buyse en Ernandes scoorden elk nog één keer, maar het was Vincent Provoost die de 11-0 nette. Op het einde van de wedstrijd viel er nog rood voor een speler van La Louvière. Club pakt zo zijn vijfde zege op rij. [AN]