Speeldag: Speeldag 33
Stadion: Jan Breydel
Zevende zege voor de Brugse reserven
Thomas Dubois

De reserven van Club Brugge wonnen vrijdagavond voor de zevende keer op rij. Deze keer werd gewonnen tegen de reserven van Germinal Beerschot. Club Brugge begon aan de wedstrijd zonder Chavez die enkele weken naar Peru is om z’n familie te bezoeken. Coach Luc Sanders kon wel rekenen op vier A-kernspelers, namelijk Trenson, Provoost, Lenaerts en Hermans. De Club-reserven creëerden in de eerste helft enkele kansen maar scoren lukte niet. Integendeel het was Germinal Beerschot dat met 0-1 ging rusten.

In de tweede helft kwam Club Brugge beter voor de dag en lukte het scoren wel. Een lob van Provoost belandde eerst nog op de lat, even later was het toch raak. Na een vrije trap komt de bal tot bij Ernandes die niet twijfelt en scoort. Even later staat het al 2-1, het is Vermeulen die scoort. Tien minuten voor tijd kon toekomstig Zulte Waregem-speler Buysse de 3-1 scoren. Germinal Beerschot milderde nog tot 3-2. [AN]