stvSTVV
berBergen
Datum: 04/08/2006 19:30
Competitie: Reserven 1A
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stayen
Roeselaarse reserven te sterk voor Club
Thomas Dubois
| 0 reacties
Roeselaarse reserven te sterk voor Club
Foto: © SC

De Brugse reserven hebben ook hun tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen verloren. In Brugge werd tegen de reserven van Roeselare met 0-2 verloren. Coach Gert Verheyen kon geen beroep doen op tal van spelers die gekozen werden om deel te nemen aan het internationaal juniorentoernooi in Oostduinkerke, daardoor verschenen zeven nieuwe namen aan de aftrap. Uit de A-kern verschenen Valgaeren, Diallo, Lenaerts en Vermeulen.
 
De Brugse invallers zorgden voor goed voetbal maar kregen rond het halfuur een opdoffer.  Jorn Vermeulen, sedert dit jaar in de A-kern, verliet het veld na een breuk in z’n onderarm. Even later stond het 0-1 voor de bezoekers, Roeselaars jeugdproduct Björn Beauprez lobde na terugleggen Lenaerts en bracht de Rodenbachzonen op voorsprong. Club kon geen antwoord verzinnen en kreeg nog een tweede doelpunt tegen nadat talent Tom Raes de Club-doelman verschalkte.
 
Gert Verheyen toonde zich achteraf heel ontgoocheld: “Net als maandag werden we ook nu op kracht afgetroefd. Technisch zijn mijn jongens heel sterk, maar in voetbal volstaat dat niet alleen. Er is dus nog werk voor de boeg”, aldus de coach op clubbrugge.be. [AN]