Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Stade Charles Tondreau
Brugse reserven kunnen wel winnen
Thomas Dubois

Wat het Brugse A-elftal niet lukte, lukte de Brugse reserven wel: winnen van Bergen. Het deed dat met 0-2. Voor het eerst dit seizoen begonnen de reserven met geen enkele A-kernspeler in de ploeg. Bij Bergen konden de reserven rekenen op maar liefst zeven speler uit de A-kern. Club was meteen de betere en dat leverde al na tien minuten een eerste treffer op voor blauw-zwart. Capon werd foutief gestuit in de zestien, een strafschop dus die door Capon zelf omgezet werd.

Bergen probeerde iets terug te doen, maar dat lukte niet. Het was Capon die in de eerste helft nog het dichtst bij de 0-2 kwam, maar zijn schot strandde op het doelhout. De tweede helft verliep evenwichtig, het was echter Club dat een tweede keer scoorde. Invaller Demets zette voor tot bij een andere invaller, Mürat Önal, die het leer tegen de netten joeg. Voor Club was het een zware wedstrijd die op mentaliteit gewonnen werd.