breWerder Bremen
bayBayern München
0-1
31' Franck Ribéry (pen)
Philippe Crols

Werder Bremen - Bayern München was de topper van de tweede speeldag. Bayern won de wedstrijd overtuigend. De formatie van Hitzfeld won met duidelijke 0-4-cijfers.

Nochtans was Werder Bremen niet onaardig begonnen en gedurende de eerste twintig minuten had de thuisploeg zelfs licht overwicht zonder grote kansen bijeen te voetballen. Voor Bayern was het wat zoeken, maar op het halfuur hielp Werder een handje. Pasanen legde Toni neer in de zestien en Ribery zette de elfmeter heerlijk om. De thuisploeg was wat aangeslagen en kon buiten een schot van Pasanen niets meer tegendoen.

Meteen na rust verdubbelde Bayern zijn voorsprong. Na een goede counter maakte Toni er 0-2 van. Bremen probeerde wel, maar slaagde er niet echt in om Kahn te bedreigen. Bayern controleerde het zaakje en diepte de score zelfs nog verder uit. Altintop en Ottl velden het verdict voor Werder: 0-4.